NB I: a gerincére esett az U20-as vb-n, kivizsgálják

Vágólapra másolva!
2015.06.12. 20:10
Zsótér Donát, a Puskás Akadémia NB I-es csapatának labdarúgója sérülten érkezett haza az U20-as világbajnokságról, de reméli, a Szerbia elleni mérkőzésen történt esésnek nem lesz súlyos következménye.

„Szerbia ellen végigjátszottam ugyan a százhúsz percet, de az utolsó fél órában alig bírtam mozogni, miután ráestem a gerincemre – mondta Zsótér Donát a puskasakademia.hu-nak. – Nem volt már lehetőségünk cserélni, ezért muszáj volt végig a pályán maradnom. Még pontosan nem tudom, mennyire súlyos a sérülés, az látszik, hogy rendesen megzúzódott a hátam. Bízom benne, hogy nincsen nagyobb baj, a héten teljes körű kivizsgáláson veszek részt, ahol minden kiderül.”

A játékos elmondta, van benne hiányérzet az új-zélandi szerepléssel kapcsolatban, de tudja, a csapat minden játékosa megtett mindent a jó szereplésért – ez most ennyire volt elég.

Mint ismert, a magyar U20-as válogatott a csoportjából továbbjutott, majd a nyolcaddöntőben balszerencsés körülmények között 2–1-re kikapott Szerbiától, ezzel kiesett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik