NB I: A Fradi ellen jobb játékosok kellenének - Dobos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.27. 20:44
Mint ismert, a labdarúgó NB I 3.fordulójából bepótolt találkozón a Ferencváros az Üllői úton 2–0-ra legyőzte az újonc Dunaújvárost, és így feljött a tabella harmadik helyére. A mérkőzés után a vezetőedzők is elmondták véleményüket.

„A Fradi ránk erőltette az akaratát, de azért nekünk is akadtak helyzeteink, ezeket azonban nem tudtuk kihasználni. Hatalmas előny volt a Fradinak, hogy meg tudta szerezni a vezetést. Képtelenek voltunk visszajönni a meccsbe, megérdemelten nyertek a hazaiak. Ahhoz, hogy egy ilyen csapattal felvegyük a versenyt, a gazdasági helyzetünknek is változnia kell, a Fradi legyőzéséhez jobb játékosok kellenek. Itt most az a feladatunk, hogy helytálljunk" – mondta a találkozót közvetítő Duna Tv kamerái előtt Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője.Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője.

„A lényeg, hogy fejlődjünk. Rengeteg lehetőségünk volt, de sokat kell még javítani a helyzetkihasználásunkon. Nincs mit tenni, meg kell tanulnunk befejezni az akciókat, nincs szükségünk arra, hogy az eredmény miatt idegeskedjenek a játékosok. Bosszankodok, hiszen rengeteg energiát fektetünk az akciók építésébe, de a találatok nem jönnek olyan tempóban, ahogy szeretnénk, és így könnyen meg is büntethetnek minket. Nem hat-hét gólokat akarunk rúgni, de nem szabad egy-nullánál leállni" – mondta Thomas Doll, a Ferencváros német vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik