HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.08.16 13:17 Frissítve: 2015.02.21 02:40

Nagy Tamás a megbízott vezetőedző, László Csabával tárgyalnak

Ahogy arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt: Prukner László szakmai igazgató távozott a Ferencvárostól. A fővárosi klub Nagy Tamást nevezte ki megbízott vezetőedzőnek a távozó Prukner László helyére – írja az ftc.hu. A zöld-fehérek vezetősége azonban tovább folytatja a tárgyalásokat László Csabával.

 

Nagy Tamás lett a Ferencváros megbízott vezetőedzője (Fotó: Szabó Miklós)
 PRUKNER ELKÖSZÖNT
Prukner László az NSO Tv-nek elmondta, a vezetőséggel való beszélgetés során felajánlotta lemondását, amelyet elfogadtak.

A Nemzeti Sport értesülési szerint Nagy Tamás megbízatása határozatlan időre szól, a Ferencváros hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a tárgyalások tovább folytatódnak László Csabával.

A zöld-fehéreket korábban már edző, a klubhoz érzelmileg kötődő, jelenleg csapat nélküli László Csaba a Nemzeti Sport Online kérdésére elismerte, szóba került a neve a Ferencvárosnál Prukner László lehetséges utódjaként.

EGYELŐRE NINCS EGYEZSÉG

 Az ftcnews.com értesülése szerint egyelőre nem tudtak megegyezni a Ferencvárosnál a Prukner László egyik lehetséges utódjának tartott László Csabával.

 

„Tárgyaltam a Fradi vezetőivel, de egyelőre nincs egyezség. A vezetők korrektek voltak, de vannak dolgok, amikben nem egyeznek az álláspontok. Valamikor biztosan leszek a Fradi edzője, de az nem biztos, hogy most lesz" – idézi Lászlót a szurkolói portál. 

„Nem titok, fél egy körül hívtak a ferencvárosi klubvezetők, és tájékoztattak a csapat életében történt változásról. Elmondták, hogy az egyik lehetséges utódjelölt vagyok. Én azt válaszoltam nekik, hogy én pedig nyitott vagyok a felkérésre, érdekel a lehetőség. Szívesen meghallgatom az ajánlatukat, így valamikor a délután folyamán már le is tudunk ülni tárgyalni" – válaszolta a Nemzeti Sport Online kérdésére László Csaba.

„Mindig is hangsúlyoztam, hogy a Ferencváros érzelmileg milyen közel áll hozzám. Egyébként is, pluszban az ott már eltöltött időszaknak köszönhetően. Amennyiben a csapatnál az általam felállított feltételek megvalósulnak, úgy nagy örömmel dolgozom újra a zöld-fehérekkel" – tette hozzá a szakember.

Úgy tudjuk, amennyiben a klub megállapodik Lászlóval úgy a jelenleg az NB II-es második csapatot irányító Lipcsei Péter is az első keret szakmai stábjának a tagja lehet, László Csaba segítőjeként.

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.