MTK: új stábbal és két új játékossal kezdődött a felkészülés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.10. 10:22
null
László Csabával megkezdte a felkészülést az MTK
Az MTK labdarúgócsapata, az NB I-es klubok közül másodikként (a Puskás Akadémiát követően), szerda délelőtt megkezdte a nyári felkészülést. A múlt héten bejelentett új vezetőedző, László Csaba a tréning előtt mutatta be segítőit.

László Csaba stábját két másodedző, egy erőnléti tréner és egy kapusedző alkotja majd az MTK-nál. A két másodedző egyike a Garami József munkáját is segítő Teodoru Vaszilisz lesz, a másik pedig a német Werner Bürger, aki korábban a skót Heartsnál már dolgozott együtt Lászlóval. Az erőnléti edző a belga Steven Vanharen lesz, akinek lehetséges érkezését már korábban jeleztük. A kapusedző személyéről még nem született döntés.

Az MTK mai edzésén részt vett a már bejelentett két új szerzemény, a Heerenveentől kölcsönbe érkező Varga Szabolcs és a PMFC-t elhagyó Szatmári Lóránd (korábban már mindketten futballoztak az MTK-ban). Utóbbi a szezonban tízes mezben szerepel majd, Illés Béla és Lázok János után először osztja ki a klub ezt a számot.

Ott volt az első tréningen a sérüléssel bajlódó Poór Patrik, aki társaitól külön futóedzést végzett, illetve az előző idényben gerincproblémákkal küzdő Hrepka Ádám is.

A legutóbbi szezonban kölcsönben szereplő játékosok sorsáról, visszatéréséről még nem adott tájékoztatást a klub.

Az MTK június 16. és 23. között ausztriai edzőtáborban készül majd a következő évadra.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők: Gréczi Márton (Mercedes-KLA), Szatmári Lóránd (PMFC)
Kölcsönbe érkezők:Varga Szabolcs (Heerenveen - Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros, ?), Hangya Szilveszter (Vasas, ?), Horváth Péter (Soproni VSE, ?), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Márkvárt Dávid (PMFC), Novák Csanád (KTE)
Távozók:Kálnoki Kis Dávid (szabadon igazolható, Újpest), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Sergio Tamayo (spanyol, ?) Vass Patrik (Vasas-kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik