MTK: Mervó Bence olasz élvonalbeli csapathoz kerülhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.28. 07:30
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli Palermo labdarúgócsapata érdeklődik Mervó Bence, az NB I-ben szereplő MTK támadója iránt.

A Corriere dello Sport értesülései szerint ugyan a Palermo nemrég szerződtette a 2006-ban világbajnoki aranyérmes Alberto Gilardinót, további egy támadó érkezése várható. A szicíliai együttes első számú célpontja Marcello Trotta, az Avellino 22 éves korosztályos válogatott csatára, ám a Napoliban, a Manchester Cityben és a Fulhamben nevelkedő játékosért 3.5 millió eurót kellene fizetnie a Palermónak. Az olasz lap szerint így jön a képbe az MTK 20 éves futballistája, aki ingyen érkezhet a Hungária körútiakkal kötött megállapodása értelmében.

Mint ismert, az U20-as világbajnokságon öt gólt szerző Mervó Bencéért spanyol együttesek is érdeklődnek. Mervó az MTK-nál még nem játszott az NB I-ben, és keveset is edzett, hiszen csak néhány hete szerződtették. Az U21-es válogatottban azonban ez idő alatt is lehetőséghez jutott, és az olaszok elleni döntetlen alkalmával bizonyíthatta, hogy jó állapotban van. Nem lehet véletlen, hogy szerepel a neve Bernd Storck szövetségi kapitány Románia elleni bő keretében. jön a képbe az MTK 20 éves futballistája, aki ingyen érkezhet a Hungária körútiakkal kötött megállapodása értelmében.

Mint ismert, az U20-as világbajnokságon öt gólt szerző Mervó Bencéért spanyol együttesek is érdeklődnek. Mervó az MTK-nál még nem játszott az NB I-ben, és keveset is edzett, hiszen csak néhány hete szerződtették. Az U21-es válogatottban azonban ez idő alatt is lehetőséghez jutott, és az olaszok elleni döntetlen alkalmával bizonyíthatta, hogy jó állapotban van. Nem lehet véletlen, hogy szerepel a neve Bernd Storck szövetségi kapitány Románia elleni bő keretében.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők: Mato Grgic (horvát, NK Slaven Belupo – Horvátország), Mervó Bence (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Marek Strestík (cseh, Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Szatmári Lóránd (PMFC, szabadon igazolhatóként), Takács Krisztofer (Vasas, szabadon igazolhatóként).
Az MTK utánpótlásához érkezett: Gréczi Márton
(Mercedes-KLA)
Kölcsönbe érkezők:Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Tóth Ferenc (Szigetszentmiklós)

Az utánpótlásból felkerültek: Demjén Patrik, Vogyicska Bálint

Kiszemeltek:

Távozók: Batizi-Pócsi Balázs (balmazújvárosi kölcsön után Soproni VSE), Csiki Norbert (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Újpest), Halmai Ramon (DVTK), Hangya Szilveszter (Vasas, kölcsön után végleg), Horváth Zsolt (DVSC, szabadon igazolhatóként), Kálnoki Kis Dávid (Újpest, szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Ikonomu Konsztantinosz (szabadon igazolható), Pölöskei Zsolt (Videoton, szabadon igazolhatóként), Rácz Ferenc (PMFC-kölcsön után Mezőkövesd), Sergio Tamayo (spanyol, SD Logronés – Spanyolország, szabadon igazolhatóként), Vass Patrik (Vasas-kölcsön után Gyirmót)

Kölcsönbe távozók: Asztalos Dávid (ajkai kölcsön után Paks), Cseke Benjámin (Újpest), Horváth Péter (soproni kölcsön után Szolnoki MÁV)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Távozhatnak:Mervó Bence (érdeklődnek iránta: Spanyolország, Palermo – Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik