MTK: megkönyörült Torghellén a fellebbviteli bizottság

Vágólapra másolva!
2016.06.28. 18:10
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága (FVB) egy mérkőzéssel mérsékelte Torghelle Sándor eredeti, hat NB I-es meccsre szóló eltiltását. A hírről az MTK klubhonlapja számolt be.

Torghelle Sándor azért kapta a súlyos büntetést, mert a Videoton elleni bajnokin (0–5) szándékosan rálépett ellenfele vádlijára, amikor a labda nem volt számára megjátszható közelségben, majd miután ezért piros lapot kapott, a csapatkapitányi karszalaggal a kezében mellbe lökte a játékvezetőt.Torghelle Sándor azért kapta a súlyos büntetést, mert a Videoton elleni bajnokin (0–5) szándékosan rálépett ellenfele vádlijára, amikor a labda nem volt számára megjátszható közelségben, majd miután ezért piros lapot kapott, a csapatkapitányi karszalaggal a kezében mellbe lökte a játékvezetőt.

A rutinos támadó az előző szezon utolsó fordulójában egyet már letöltött a büntetéséből.

Torghelle a Vasas, a Gyirmót FC Győr, a Mezőkövesd és a Haladás ellen nem léphet pályára a 2016–2017-es idény elején, az 5. fordulóban (augusztus 13.) viszont a DVSC-Teva elleni idegenbeli bajnokin már számíthat rá a szakvezetés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik