MTK: jönnek-mennek a külföldi csatárok a kék-fehéreknél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.23. 10:23
Egy külföldi csatár távozott az MTK labdarúgócsapatától, viszont tesztel is légiós támadót a szakmai stáb.

Távozott az MTK-tól a 19 éves spanyol Ayub El Harrak Rouas, aki tavaly nyáron érkezett a csapathoz, de az NB I-ben csak négy meccsen léphetett pályára. A spanyol Valladolid B-nél folytatja a pályafutását.

A szakmai stáb tagjai a napokban tesztelnek is külföldi támadókat. Már a múlt héten feltűnt a csapatnál a spanyol Sergio Fernande, aki a Balmazújváros elleni múlt heti felkészülési meccsen gólt is szerzett, és rajta kívül is szerepel próbajátékon egy külföldi csatár, de róla nem közölt részleteket a klub.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Deutsch Bence (SZTK – kölcsönből vissza), Halmai Ramon (Haladás), Hrepka Ádám (Haladás), Sipos Bence (SZTK – kölcsönből vissza), Khaly Iyane Thiam (szenegáli, Kaposvár)
Távozott/távozhat: Ayub El Harrak Rouas (spanyol, Valladolid B – Spanyolország), Batik Bence (Ferencváros – kölcsönből vissza), Batizi-Pócsi Balázs (ismét kölcsön, Tatabánya után Balmazújváros), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda – kölcsönbe), Eppel Márton (MVM-Paks – kölcsönből vissza), Fejes András (Videoton – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Sergio Fernande (spanyol, szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik