MTK: Hrepka szerint egy-két győzelem után megnyugodhat a csapat

Vágólapra másolva!
2011.03.28. 09:43
Hrepka Ádám hosszú kihagyás után lépett pályára az MTK II Hajdúböszörmény elleni meccsén (0–0) az NB II Keleti csoportjában, és a támadó örül, hogy újra játszhatott, de úgy érzi, még van lemaradása.

„Nagyon jólesett, hogy gyakorlatilag végigjátszottam a mérkőzést, de eléggé elfáradtam – mondta az MTK honlapjának Hrepka Ádám. – Rengeteget edzettem külön az elmúlt időszakban, a héten viszont már bekapcsolódhattam a közös munkába. A lényeg az, hogy nem fáj a lábam, és ezt jó jelnek veszem a kemény hét és a mérkőzés után.”

„Azért még jelentős lemaradásom van. A szombati meccsen például volt egy hatalmas lehetőségem, de sajnos kihagytam, nagyon bosszant, mert a hajrában volt, tehát nyerhettünk volna, ha belövöm. Remélem, mihamarabb formába lendülök” – tette hozzá a játékos, aki szerint még nem jött el az ideje, hogy az első csapatban játsszon sérülése után.

Hrepka bár nem örül, hogy az MTK csak a 14. helyen áll a bajnokságban, úgy véli, egy-két győzelemmel nagyot léphet előre az együttes, és nem kell a kiesésről beszélni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik