MTK: három játékost is kölcsönadna a klub

Vágólapra másolva!
2015.01.14. 10:47
Az MTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy a szakmai stáb döntése alapján három játékos – Abu Attila, Sergio Tamayo és Rodenbücher István – is tavaszi kölcsönjátékra készülhet.

Rodenbücher az őszt kölcsönben a Vasas csapatában kezdte, ám az angyalföldiek felbontották kölcsönadási szerződését. Sergio Tamayo nyolc bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, majd a múlt héten a Bp. Honvédnél tesztelték, de nem kerül Kispestre. Az MTK szakmai stábja a fiatal kapus Abu Attilának is szeretne több játéklehetőséget biztosítani, ennek érdekében ha megfelelő kölcsönvételi ajánlat érkezik, elengedi a kapust.

A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy az ősszel is kölcsönben szereplő játékosok közül a Kisvárdáról érkező brazil Myke Bouard Ramos a csapattal edz, Garami József szakmai igazgató döntésén múlik, hogy a kék-fehérekkel kezdi-e meg a tavaszi szezont. Hangya Szilveszterrel kapcsolatban pedig a Dunaújváros már bejelentette, hogy felbontja a játékos kölcsönszerződését, de erről az MTK még nem kapott hivatalos értesítést.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Hangya Szilveszter
(Dunaújváros), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Rodenbücher István (Vasas)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Abu Attila (?), Rodenbücher István (?), Sergio Tamayo (?)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik