MTK: Garami nincs optimista hangulatban a mai meccs előtt

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 10:11
Az MTK labdarúgója, Vadnai Dániel sérülés miatt nem léphet pályára a Pécs elleni tavaszi NB I-es nyitányon, amely 17 órakor kezdődik a baranyai megyeszékhelyen. A kék-fehérek hivatalos honlapján már a várható kezdőcsapatot is kihirdette Garami József szakmai igazgató.

„Sajnos a támadók sérülése mellé egy fontos középpályásunk is kidőlt – mondta az MTK hivatalos honlapjának Garami József szakmai igazgató. – Vadnai Dániel egy rossz leérkezés után szenvedett bokasérülést, így ő nem tarthat velünk Pécsre. Pál András, Csiki Norbert és Nikházi Márk hosszabb ideje sérültek, így nem lesz könnyű dolgunk az idei első tétmérkőzésen. „Sajnos a támadók sérülése mellé egy fontos középpályásunk is kidőlt – mondta az MTK hivatalos honlapjának Garami József szakmai igazgató. – Vadnai Dániel egy rossz leérkezés után szenvedett bokasérülést, így ő nem tarthat velünk Pécsre. Pál András, Csiki Norbert és Nikházi Márk hosszabb ideje sérültek, így nem lesz könnyű dolgunk az idei első tétmérkőzésen.

„Nem vagyok kifejezetten optimista hangulatban ezek miatt a nehézségek miatt, melyek a felkészülés alatt is megmutatkoztak. A hazaiak több játékost is szerződtettek a télen, megerősítették a védelmet és a támadósorba is hozták futballistákat. Tisztességesen elvégeztük a dolgunkat a felkészülési időszakban, reálisan nézve ugyanakkor a pontszerzés már jó eredmény lenne Pécsett, persze mi is győzni szeretnénk" – tette hozzá a szakember.

Garami tervei szerint az MTK a Hegedüs – Wolfe, Kelemen, Vukmir, Hidvégi – Zsidai, Kanta, Ladányi – Vass, Tischler, Bese csapattal kezd ma Pécsen. A kispadon Groppioni, Nagy, Kálnoki Kis, Poór, Pölöskey, Rácz és Balajti kap helyet. A keret az agárdi akadémián közösen készült a mérkőzést megelőző napon, és a péntek délelőtti órákban utazott Pécsre.

Garami József a mai mérkőzéssel az NB I történetének legidősebb szakvezetője lesz. az ebből az alkalomból készült interjút itt olvashatja a szakemberrel!

NB I, 18. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Március 1., péntek 17.00 PMFC–MTK (Tv: Sport1) Solymosi Péter
19.00 Eger–Diósgyőri VTK (Tv: Duna Tv) Kassai Viktor
Március 2., szombat 14.00 KTE-Phoenix Mecano–DVSC-Teva (Tv: M1) Vad II István
16.00 Haladás–Siófok Oláh Gábor
16.00 Újpest–MVM Paks (Tv: Sport2) Becséri Dániel
18.30 Kaposvár–Győri ETO (Tv: Sport1) Szabó Zsolt
Március 3., vasárnap 16.30 Lombard Pápa–Ferencváros (Tv: M1) Farkas Ádám
18.30 Bp. Honvéd–Videoton (Tv: Sport2) Andó-Szabó Sándor

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik