MTK: fogadkoznak, hogy nem ők kapják az év első gólját

Vágólapra másolva!
2013.02.28. 20:17
null
<strong>A NEMZETI SPORT PÉNTEKI LAPSZÁMÁBAN <br />16 OLDALAS MELLÉKLETET TALÁLNAK <br />A TAVASZI FUTBALLRAJTRA IDŐZÍTVE! </strong>
PMFC–MTK mérkőzéssel kezdődik meg pénteken a labdarúgó NB I tavaszi szezonja. Hegedüs Lajos, a fővárosiak kapusa bizakodik: nem az első kapott, hanem az első szerzett gól révén kerül be az MTK a statisztikákba.

„Nagyon szurkolok a támadóinknak, hogy sikerüljön ily módon bekerülnie valamelyiküknek az almanachba. Én azonban inkább azon leszek, hogy ne mi kapjuk az év első találatát" – idézi a kék-fehérek hivatalos honlapja Hegedüs Lajost, aki úgy véli, a felkészülési időszak hasznos volt a védekezés szempontjából.

„Úgy gondolom, hogy a védekezésünk is összeállt a felkészülési mérkőzéseken. Az első találkozókon nem is kaptunk gólt, aztán erősebb csapatokkal találkoztunk, és azért a fáradtság is érződött a társaságon. Én nagyon bizakodó vagyok, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk."

A tavaszi rajtot a tabella második helyén váró MTK kapusa úgy véli, jó meccs kerekedhet a pécsi összecsapásból, feltéve, hogy a pálya talaja nem gátolja majd a csapatokat a folyamatos játékban.

„Nyilván mindenki nagyon várja már a bajnoki kezdést, ki van éhezve a labdára és a játékra, de szerintem hiba lenne egy ilyen jellegű adok-kapokba belemenni. Ugyanakkor a Pécs is hasonló játékra törekszik, mint amilyet mi játszunk, tehát jó, látványos meccs is kisülhet a dologból. Sok mindent befolyásol majd a pálya talaja, ahogy hallottam, mostanában sok csapadék esett arra, remélem, ez nem gátolja túlzottan a folyamatos játékot" – mondta Hegedüs.

NB I, 18. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Március 1., péntek 17.00 PMFC–MTK (Tv: Sport1) Solymosi Péter
19.00 Eger–Diósgyőri VTK (Tv: Duna Tv) Kassai Viktor
Március 2., szombat 14.00 KTE-Phoenix Mecano–DVSC-Teva (Tv: M1) Vad II István
16.00 Haladás–Siófok Oláh Gábor
16.00 Újpest–MVM Paks (Tv: Sport2) Becséri Dániel
18.30 Kaposvár–Győri ETO (Tv: Sport1) Fábián Mihály
Március 3., vasárnap 16.30 Lombard Pápa–Ferencváros (Tv: M1) Farkas Ádám
18.30 Bp. Honvéd–Videoton (Tv: Sport2) Andó-Szabó Sándor

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik