MTK: egy alapember kihagyja az Újpest elleni meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.25. 14:30
Dragan Vukmir, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK védője térdszalaghúzódással bajlódik, így kihagyja a pénteki, Újpest elleni hazai bajnokit. Az mtkhungaria.hu tájékoztatása szerint a kieső futballistát Kelemen Dávid pótolja a kezdőcsapatban.

Garami József szakmai igazgató tervei szerint az MTK a Hegedüs – Poór, Kálnoki Kis, Kelemen, Fejes – Batik, Pölöskei Zs., Kanta J. – Bese, Eppel, Csiki összeállításban kezdi az Újpest elleni találkozót.

„Sajnos változtatnunk kellett a védelem tengelyében, Kelemen Dávid sérüléséből visszatérve kevesebbet játszott, ennek ellenére bízom abban, hogy jól megoldják a feladatot, és jól működik ez a csapatrész – mondta Garami József. – Erre már csak azért is nagy szükség lesz, mert az Újpest jó támadókkal rendelkezik, és összességében is azt gondolom, hogy játékosanyaga alapján ellenfelünk többre hivatott, mint amit a helyezése mutat. Sorsuk egy kicsit hasonlít a miénkhez, hiszen több olyan mérkőzést is játszottak, amelyet kis szerencsével ők is megnyerhettek volna, mégis elvesztettek. Jó példa erre a Győr elleni találkozó, amelyen ugyan gyorsan kétgólos hátrányba kerültek, de a mérkőzés nagy részét uralták, és ez figyelmeztető jel számunkra. A héten edzőváltás történt ellenfelünknél, de nem számítok arra, hogy különösebb változás állna be az Újpest taktikájában, felállásában. Ha mégis így lenne, akkor is megvan az az alapjátékunk, amellyel készülünk. Hogy ezt mennyire sikerül megvalósítani, az attól függ, hogy milyen teljesítményre vagyunk képesek, és hogy mit enged az ellenfél. Azt természetesen mindannyian tudjuk, hogy nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, és a tabellára nézve ismét az egyik közvetlen riválisunk ellen szerezhetünk pontokat. Erre törekszünk péntek este!”

LABDARÚGÓ NB I, 12. FORDULÓ – PROGRAM
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Október 25., péntek
19.00 MTK Budapest–Újpest FC (Tv: Sport1) Andó-Szabó Sándor
Október 26., szombat
14.00 Debreceni VSC-Teva–Lombard Pápa (Tv: M1) Szabó Zsolt
16.00 Pécsi MFC–Kaposvári Rákóczi FC Vad II István
16.00 Ferencváros–Mezőkövesd (Tv: Sport1) Solymosi Péter
18.00
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano–MVM Paks (Tv: Sport1) Németh Ádám
20.00
Szombathelyi Haladás–Diósgyőri VTK (Tv: Sport1)
Farkas Ádám
Október 27., vasárnap
16.30 Videoton FC–Budapest Honvéd (Tv: M1) Bognár Tamás
18.30
Győri ETO FC–Puskás Akadémia FC(Tv: Sport2)
Kassai Viktor
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik