MTK: Bernd Storck megállapodott Tamási Zsolttal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.09. 09:32
null
Tamási Zsolt és Bernd Storck (Fotó: mtkbudapest.hu)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Új Hidegkuti Nándor Stadionban járt, ahol Tamási Zsolttal, az NB I-ben 11. helyen álló MTK vezetőedzőjével egyeztetett.

 

Mint ismert, Bernd Storck a közelmúltban és az előttünk álló hetekben elbeszélget az NB I-es együttesek vezetőedzőivel. Korábban Henning Berggel (Videoton FC), Michael Oenninggel (Vasas), Thomas Doll-lal (Ferencváros) és Nebojsa Vignjeviccsel (Újpest) egyeztetett a német szakember.

„Hétfőn a szövetségi kapitány látogatást tett az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ahol találkozott Tamási Zsolt vezetőedzővel. A jó hangulatú eszmecserén szó esett az MTK Budapest utánpótlás-nevelő munkájáról, melyről elismerően beszélt a szövetségi kapitány. Egyeztettek az egységes erőnléti felmérésről, illetve arról, hogy a jövőben folyamatos lesz az adat és információcsere a klubok és a szövetség között. Megállapodtak, hogy május végén az MLSZ találkozót szervez az erőnléti edzőkkel és az akadémián dolgozó szakemberekkel, amelyre Bernd Storck meghívta az MTK Budapest és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia munkatársait is” – számolt be a találkozóról az mtkbudapest.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik