MTK: bemutatták a fejjel is veszélyes új szerzeményt

Vágólapra másolva!
2016.01.14. 11:58
Csütörtökön hivatalosan is bemutatták az MTK nemrégiben szerződtetett montenegrói labdarúgóját, Darko Nikacsot.

László Csaba, az első hatban végezni szándékozó MTK vezetőedzője kifejtette, hogy az ősszel 15 bajnoki mérkőzésen 10 gólt szerző Nikacsot már négy hónapja figyelték.

„Azért döntöttünk a szerződtetése mellett, mert fejjel is veszélyes csatár, aki a tizenhatoson belül gyorsan tud jó döntéseket hozni” – jelentette ki László Csaba, majd hozzátette: a montenegrói támadóval erősödhet az MTK támadójátéka, és vele a csapat többféle taktikai elemet tud majd alkalmazni, mint eddig.

Az eddig a Buducsnoszt Podgoricában szereplő, az MTK-hoz 2018 végéig aláíró 25 éves támadó elmondta: korábban játszott már Indiában is (a Pune FC-ben), majd a Podgoricához való visszatérése után most azért választotta Magyarországot, mert innen jobb lehetőséget lát arra, hogy később egy nevesebb európai klubhoz kerüljön.

László Csaba az MTK felkészüléséről annyit mondott, hogy jelenleg mindenki egészséges a keretben, amelyből a télen egyedül Szatmári Lóránd távozott.

A szakember beszélt a január 24-én kezdődő törökországi edzőtáborról (edzőpartnerek: Arminia Bielefeld, Craiova, Jihlava), és hozzátette: a hazatérés után a Mezőkövesd lesz az utolsó felkészülési ellenfél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik