MTK: az ultráknak nem kell szurkolói kártya; állva is drukkolhatnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 09:18
Az NB I-ben szereplő MTK labdarúgócsapatának vezetősége, valamint a klub szurkolói csoportjai hétfőn megbeszélést tartottak. Az ülés után a klub hivatalos közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk.

2016. október 13-án közösen átélhettük az MTK Budapest sportegyesület régóta várt új otthonának, az Új Hidegkuti Nándor Stadionnak az avatóünnepségét. Az ünnepi esemény életre szóló élményt jelentett minden MTK-szurkolónak. Az új stadionban több mint 4600 néző előtt az MTK Budapest labdarúgócsapata a Sporting CP ellen játszott barátságos mérkőzéssel avatta fel az arénát.2016. október 13-án közösen átélhettük az MTK Budapest sportegyesület régóta várt új otthonának, az Új Hidegkuti Nándor Stadionnak az avatóünnepségét. Az ünnepi esemény életre szóló élményt jelentett minden MTK-szurkolónak. Az új stadionban több mint 4600 néző előtt az MTK Budapest labdarúgócsapata a Sporting CP ellen játszott barátságos mérkőzéssel avatta fel az arénát.

Az avatóünnepség legszebb pillanatai közé tartozott az MTK szurkolóinak – köztük a jelen közlemény kiadásában résztvevőknek – a lelkes szurkolása a csapatért, az egész MTK-ért. Az új stadion megépítése és átadása mindannyiunk közös vágya volt. Szurkolók nélkül azonban nem töltheti be azt a szerepet, amiért létesült, s csak akkor lesz a jövőben is a klub igazi otthona, ha a csapat mérkőzésein egyre több és több szurkoló lesz a nézőtéren.

Tekintettel arra, hogy közeleg az első hazai NB I-es labdarúgó-mérkőzés, melyet a csapat végre otthon, a saját stadionjában játszhat, a klub vezetése és a szervezett szurkolói csoportok 2016. október 17-én megbeszélést tartottak, hogy közösen áttekintsék azokat a feltételeket, amelyek lehetővé teszik, hogy minden szurkoló a jogszabályok adta keretek között felhőtlen, felszabadult örömmel buzdíthassa a csapatot a stadion lelátóiról.

A klub vezetése számára a legfontosabb, hogy szurkolók igényeit mindenben kiszolgálja, valamint hogy az MTK szurkolóinak számát gyarapítsa, ezért az Új Hidegkuti Nándor Stadionban

–az MTK Ultra szurkolótábor tagjai mindenkor a legnagyobb kedvezménnyel, a legalacsonyabb áron válthatnak jegyet, bérletet a mérkőzésekre;
–az MTK Ultra szurkolótábor tagjainak a mérkőzések megtekintéséhez nem kell szurkolói kártyát kiváltaniuk, használniuk;
–az MTK Ultra szurkolótábor tagjai a szektorukban ülőhelyeikről felállva szurkolhatnak.

A megbeszélésen résztvevők egyetértettek abban, hogy az egyik legfontosabb közös cél az MTK szurkolótábor létszámának növelése. A szervezett szurkolói csoportok és a klub folyamatos párbeszédet folytatnak egymással, és együtt kívánnak tevékenykedni a nézőszám növelése érdekében. Az Új Hidegkuti Nándor Stadion minden MTK-sportoló és szurkoló otthona. A mérkőzések megszervezése és lebonyolítása során az a klub szándéka, hogy valamennyi MTK-szurkoló, minden néző kiválóan érezze magát az arénában, élvezze az Új Hidegkuti Nándor Stadion szolgáltatásait, és mindenki megelégedésére működjön a stadion.

Várunk mindenkit az Új Hidegkuti Nándor Stadionban!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik