MTK: Az ellenfél szurkolói inspirálnak engem – Torghelle

Vágólapra másolva!
2015.09.10. 11:25
A DVSC elleni találkozóra készülő MTK támadója, Torghelle Sándor elmondta, inspirálja, ha az ellenfél szurkolói vele foglalkoznak. Dragan Vukmir, a kék-fehérek védője 219 NB I-es mérkőzésén egyetlen gólt szerzett, éppen a debreceniek ellen, ám nem tervezi, hogy megismétli ezt szombaton.

„Jó szériában vagyunk, és pihenni is tudtunk a válogatott szünet miatt. Kiismertük a Debrecent, és meg is tudjuk verni – idézi az mtkbudapest.hu-t Dragan Vukmir. – Nem foglalkozom azzal, hogy ellenük találtam be, kapott gól nélkül kell lehoznunk a meccset, én erre készülök, a góllövés legyen mások feladata.”Dragan Vukmir. – Nem foglalkozom azzal, hogy ellenük találtam be, kapott gól nélkül kell lehoznunk a meccset, én erre készülök, a góllövés legyen mások feladata.”

Az MTK korábbi debreceni védője, Vadnai Dániel nem foglalkozik a hazai szurkolók fogadtatásával, szerinte ők sem vele lesznek majd elfoglalva. Torghelle Sándor is drukkereket hozta szóba.

„Engem valóban inspirál, ha foglalkoznak velem az ellenfél szurkolói – mondta Torghelle. – Ez azt mutatja, hogy valamit jól csinálok, úgy gondolom, ezt így érdemes kezelni. Remélem, a Debrecen nem ellenünk kezdi el a kilábalást a rossz szériájából. Százszázalékosnak kell lennünk minden percben, hiszen nem is foglalkozhatunk azzal, éppen hányadik ellenfelünk. Ez nem számít.”

László Csaba vezetőedző a játékosokkal kapcsolatban elmondta, Deutsch Bence az NB III-as meccsen szedett össze sérülést, Marek Strestík viszont már a csapattal készül, jövő héttől biztosan bevethető lesz. Baki Ákos ugyanebben, a cipőben jár, az ő sérülése is a múlté.

Az MTK-hoz kapcsolódó hír, hogy a rangado.hu szerint Mervó Bence Svájcban tárgyal. A támadó szerződésében ugyanis van egy opció, amelynek folytán Mervó még klubot válthat – annak ellenére, hogy a nyári átigazolási szezon már véget ért.

LABDARÚGÓ NB I, 8. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Szeptember 12., szombat
18.00 Bp. Honvéd–Vasas
Andó-Szabó Sándor
18.00 Puskás Akadémia–Haladás
Vad II István
18.00 Békéscsaba–DVTK
Erdős József
18.00 Paks–Videoton
Iványi Zoltán
18.00 DVSC–MTK (Tv: M4)
Bognár Tamás
20.30 Újpest–Ferencváros (Tv: M4)
Kassai Viktor
A bajnokság állását itt tekintheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik