MTK: a felépülő Kanta József az Újpest ellen visszatér

Vágólapra másolva!
2012.08.24. 09:12
Kanta József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csapatkapitánya térdműtétjéből felépülve az Újpest ellen a kezdőcsapatban tér vissza, ugyanakkor Nikházi Márkra nem számíthat Garami József.

„Örülünk Kanta József visszatérésének, a mérkőzésen derül majd ki, milyen erőállapotban van valójában. Láttam az Újpest Ferencváros elleni összecsapását, amelyen a lila-fehérek különösen az első félidőben játszottak remekül. Kezd összeállni a csapat, meglátszik, hogy sok minőségi labdarúgót igazolt a nyáron. Véleményem szerint ez az utóbbi évek legerősebb játékosanyaga Újpesten. Mindkét csapat számára fontos meccs lesz ez, amelyen szeretnénk minél jobb eredményt elérni, de tudjunk, hogy ez nem lesz egyszerű″ – nyilatkozta Garami József, a klub szakmai igazgatója a kék-fehér klub hivatalos honlapjának.Garami József, a klub szakmai igazgatója a kék-fehér klub hivatalos honlapjának.

Nikházi Márkra ugyanakkor nem számíthat Garami József. A fiatal középpályás ugyan gólt szerzett a legutóbbi, Lombard Pápa elleni mérkőzésen, de agyrázkódást szenvedett, így ki kell hagynia az Újpest elleni bajnokit.

Az MTK várható kezdőcsapata az Újpest ellen: Hegedüs – Wolfe, Vukmir, Kelemen, Hidvégi – Zsidai, Vadnai, Kanta J. – Hrepka, Lázok J., Csiki. Cserék: Groppioni, Nagy T., Ladányi, Balajti, Vass, Tischler, Könyves

Az MTK Budapest–Újpest FC bajnoki mérkőzés ma este 19 órakor kezdődik a Hidegkuti Nándor Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik