Mol Fehérvár: két fiatal játékos is kölcsönbe távozik

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.28. 15:35
null
Kölcsönben bizonyíthatnak a fiatalok (Fotó: <a href="https://www.molfehervarfc.hu/2022/01/28/gundel-takacs-bence-es-horvath-barnabas-kolcsonben-folytatja.html" target="_blank">molfehervarfc.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Gundel-Takács Bence a horvát másodosztályú NK Jarunban, Horváth Barnabás pedig az NB II-es Budaörsben folytatja pályafutását kölcsönben.

 

Gundel-Takács Bence a 2021–2022-es idény végéig szerepel kölcsönben a horvát másodosztályú NK Jarunnál. A kapus hét NB III-as mérkőzésen védte a Mol Fehérvár FC második csapatának kapuját a jelenlegi kiírásban. Az elmúlt idényben egyébként szintén kölcsönben játszott, az ETO FC Győr színeiben 29 NB II-es bajnokin állt a kapuban.

A kapus mellett a húsz esztendős középpályás, Horváth Barnabás is kölcsönbe távozik, ő a Budaörsben bizonyíthat. Az őszi szezonban 17 meccsen húzhatta magára a vidi második csapatának mezét, kétszer eredményes is volt.

Az őszi szezonhoz hasonlóan, kooperációs megállapodás keretében tavasszal is Budaörsön és a Vidiben is pályára léphet az ősszel három NB I-es bajnokin is lehetőséget kapó Kojnok Zsolt és Dala Martin – írja a molfehervarfc.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik