MLSZ: Vágó jobban járt volna, ha nem fellebbez, még fizethet is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.31. 12:25
Hiába fellebbezett Vágó Attila, a Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága helybenhagyta a Szigetszentmiklós vezetőedzőjére kiszabott 12 hónapos eltiltást, sőt még 200 ezer forintos pénzbüntetéssel is súlyosbította a szakember büntetését.

Vágó Attila állítólag antiszemita megjegyzést tett a szigetszentmiklósiak Vasas elleni mérkőzésén Rodenbücher Istvánra, ezért tiltották el 12 hónapra. A fellebbezés nem hozott eredményt, legalábbis nem olyat, amilyenben az SZTK-nál reménykedtek. Az MLSZ ugyanis az első fokú határozatát megváltoztatta, és a kiszabott büntetést 12 hónap eltiltásra, valamint 200 000 forint pénzbüntetésre súlyosbította.Vágó Attila állítólag antiszemita megjegyzést tett a szigetszentmiklósiak Vasas elleni mérkőzésén Rodenbücher Istvánra, ezért tiltották el 12 hónapra. A fellebbezés nem hozott eredményt, legalábbis nem olyat, amilyenben az SZTK-nál reménykedtek. Az MLSZ ugyanis az első fokú határozatát megváltoztatta, és a kiszabott büntetést 12 hónap eltiltásra, valamint 200 000 forint pénzbüntetésre súlyosbította.

Az Újpest is hiába fellebbezett, de legalább nem járt rosszabbul. A lilákat 1.5 millió forint pénzbüntetésre és két szektor bezárására büntették (utóbbi végrehajtását három hónapra felfüggesztették), mivel szurkolói az indoklás szerint megzavarták a rendet a Ferencváros elleni derbin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik