MLSZ: ugyanannyiért nézhetjük Feröert, mint a románokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.28. 12:36
Már szeptember elsejétől megválthatóak a belépők az október 8-i Magyarország–Feröer-szigetek Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre. A Magyar Labdarúgó-szövetség ezúttal sem változtat az Eb-selejtezők korábbi jegyárain.

A jegyértékesítés szeptember elsején 10 órától indul, a belépőket a TEX budapesti irodáiban (Bálna, Syma Csarnok), valamint újdonságként egyes NB I-es klubok pénztáraiban lehet megvásárolni nyitvatartási időben interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A belépők ára megegyezik a korábbi Eb-selejtezőkével, így tehát 3500, 4500, 8000 illetve 11 000 forintba kerülnek.

„A Magyar Labdarúgó-szövetség a jegyértékesítés korai elindításával azon szurkolóknak kíván kedvezni, akik minden körülmények között a magyar csapat mögött állnak, és az eredményektől vagy az aktuális ellenféltől függetlenül jegyet kívánnak váltani a nemzeti csapat tétmérkőzéseire – írja az mlsz.hu. – A jegyértékesítés korai kezdése egyben azt is bizonyítja, hogy a szövetség bízik a magyar válogatott szurkolóiban.

Amennyiben a Románia elleni összecsapáson az UEFA súlyos fegyelmi vétséget állapítana meg, úgy – az UEFA fegyelmi szabályzata alapján – zárt kapus mérkőzéssel sújtaná a magyar válogatottat. A szövetség mindezek tudatában is a jegyértékesítés kezdése mellett döntött, bízva a magyar szurkolók sportszerűségében.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik