MLSZ: Thomas Dollt eltiltotta a fegyelmi bizottság

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.19. 11:12
null
Thomas Doll nem dirigálhatja az FTC-t a dél-pesti derbin (Fotó: Szabó Miklós)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre eltiltotta Thomas Dollt, a Ferencváros vezetőedzőjét. Szintén egymeccses eltiltást kapott az FTC-ből Emir Dilaver és Michal Nalepa, illetve a vasasos Berecz Zsombor. Dollnak, Dilavernek és Nalepának a Bp. Honvéd, Berecznek a DVSC elleni találkozót kell kihagynia.

Az NB III-ban a legsúlyosabb fegyelmi szankciót a Méhkerék futballistája, Nagy Bálint Antal kapta, aki eltörte ellenfele sípcsontját egy rácsúszással – az fb a játékost négy hónapra tiltotta el. A játékvezető megsértéséért hárommeccses eltiltást kapott a Dunaharaszti vezetőedzője, Króner Péter, egy hónaposat pedig a Gyula vezetőedzője, Őze Tibor. Őze az eltiltása alatt „folyamatosan utasításokat adott” csapatának a Pénzügyőr elleni mérkőzésen. Lipcsei Péter (FTC II) kétmeccses eltiltását az MLSZ fegyelmi bizottsága hatályban tartotta.

A Tatabányára Luca Carlo Guerrával szemben fennálló tartozása miatt 100 ezer forint bírságot róttak ki – ha a nehéz anyagi helyzetben levő patinás csapat nem fizeti meg tartozását a határozat jogerőre emelkedéséig, akkor az átigazolásokból 1 évre kizárja az MLSZ.

Az összes fegyelmi határozatról itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik