MLSZ: „Nyertünk, kutya” – győri barátjával örül Wintermantel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 11:33
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség a 2015–2016-os idényben nem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát. Az MLSZ a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését a szervező klubok hatáskörébe utalja. A rendszer egyik legnagyobb ellenzője, Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a hivatalos Facebook-oldalán reagált a hírre.

„Győri barátom csak annyit írt Viberen: »Nyertünk, kutya«. Pedig semmi más nem történt, csak az MLSZ-ben valaki elolvasta a sporttörvényt, hisz eddig se tehették volna kötelezővé a kártyát!” – írta Wintermantel a hivatalos Facebook-oldalára.

Az újpesti polgármesternek korábban éppen az volt az egyik legnagyobb kifogása a szurkolói kártyával szemben, hogy ha – például – egy győri barátjával meg akar nézni egymás mellől egy mérkőzést, azt nem teheti meg akkor sem, ha ezt békében tenné, mivel ha különböző csapatoknak szurkol két drukker, akkor különböző szektorokban is kell helyet foglalniuk.

Wintermantel megírta azt is, hogy ez innentől a klubok felelőssége, de bízik benne, hogy a probléma most már a múlté, valamint azt is reméli, hogy Újpesten sem teszik kötelezővé a szurkolói kártya használatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik