HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.17 16:29 Frissítve: 2017.10.18 07:39

MLSZ: Dollt eltiltották, fizethet a Haladás és a Balmaz is

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre eltiltotta Thomas Dollt, a Ferencváros vezetőedzőjét. A német tréner így nem ülhet a kispadon a szombati, Újpest elleni derbin a Groupama Arénában.

HIRDETÉS
Thomas Doll bűnhődik: egy meccsre eltiltották (Fotó: Török Attila)

 

Bár az MLSZ honlapján közzétett határozat nem indokolja, miért kell kihagynia a következő bajnoki meccset a német szakvezetőnek, az előzmény az volt, hogy a hétvégén reklamálás miatt Dollt elküldték a kispadtól a Puskás Akadémia elleni találkozón.

TOVÁBBI NB I-ES FEGYELMI HATÁROZATOK

– A FEB a Haladás–Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és más sportszervezet szidalmazása) 150 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Puskás Akadémia–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 200 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Balmazújváros–Videoton mérkőzéssel kapcsolatban a Balmazújvárost szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartásáért (huhogás) 300 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

– Nagy Tamás (ZTE) 1 soron következő férfi felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB az ETO-t labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

NB III

– Sorecz Szabolcs (Jászberény) mint visszaeső 2, Móczán Erik Tibor (DEAC) 1, Erdei Gábor (Balassagyarmat) 1, Kalóz Ádám (Tiszafüred) mint visszaeső 2, Kovács Dávid (Szekszárd) mint visszaeső – mert a mérkőzés után kialakult szóváltásban többször megkísérelte ellenfelét megütni – 4, Rein Bence Attila (Vecsés), mert a mérkőzés után kialakult szóváltásban ellenfelét torkon ragadta és megkísérelte őt ellökni, 3, Radnai György (Vecsés) szándékos kezezésért és a játéktér többszöri felszólításra történt elhagyásáért 2, Filipánics Bálint (Szekszárd) – mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott – 2 soron következő férfi felnőttbajnoki meccsre szóló eltiltást kapott.

– A FEB a Makó–Pécs mérkőzéssel kapcsolatban az M-Focit mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, valamint a mérkőzés után a rend nem megfelelő biztosításáért 150 000 Ft, a Pécset mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak mérkőzés utáni rendzavarásáért (megtámadták és megkergették a hazai szurkolókat) 350 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.17 00:18:15

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ma 15 esztendeje, 2003. június 17-én 58 éves korában halt meg a legendás televíziós sportriporter, Knézy Jenő.

2018.06.16 10:25:45

Labdarúgó NB I SZÖVEG: PIETSCH TIBOR, FOTÓ: TÖRÖK ATTILA

„Kipihentem magam, feltöltődtem. Indulnék már a csatába! Május elsején volt egy éve, hogy eljöttem Mezőkövesdről.”

2018.06.12 16:01:54

Labdarúgó NB I P. K.

Íme, olvasóink válogatottja, őket is a Honvéd olasz csatárának játéka győzte meg leginkább.

2018.06.12 22:30:41

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL Ő az, aki a mintegy harminc esztendő alatt Magyarországon megforduló sok-sok megélhetési légiós kevés ellenpontjának egyikeként tényleg hasznára van nemcsak klubjának, hanem egész labdarúgásunknak.

2018.06.07 09:38:09

Labdarúgó NB I MAROSI GERGELY, PÓR KÁROLY

Ferencvárosi „vereségrekord” • Aranyérmes légiós testvérpárok • Boldogító igen és kiesés.

HIRDETÉS
HIRDETÉS