MLSZ: az Újpest 600 ezret fizethet szurkolói miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.18. 18:12
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) az Újpestet 600 ezer, a Haladást 250 ezer, a Videotont 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

NB INB I

A FEB a Honvéd–Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a vendégszurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (MLSZ, Honvéd-tulajdonos és más sportszervezet szidalmazása) miatt a Haladást, mint visszaesőt 250 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC–Újpest FC mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (MLSZ és az ellenfél sportszervezet szidalmazása) miatt a Videoton FC-t, mint visszaesőt 150 ezer Ft, a vendégszurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (MLSZ, az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) miatt az Újpestet, mint visszaesőt 600 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Magyar Kupa

A FEB tárgyalás megtartása után Tóth Tibor (Sajóbábony) korábbi 4 hónapra szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB tárgyalás megtartása után Molnár István és Ivanics Bence (mindkettő Ikarus) korább 4, illetve 3 hónapra szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB tárgyalás megtartása után Bognár György vezetőedző (Csákvár) korábbi határozatban kiszabott 100 ezer Ft pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

Ligakupa

Ferenczi János (DVSC), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3, Kovács Gábor (Paks) 1, Lazar Marjanovics (Diósgyőr), mert a két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a tartalék játékvezető felé sportszerűtlen megjegyzést tett, 2 és Zulevs Vadims (Lombard) 1 soron következő Ligakupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

A FEB a Veszprém–Tatabánya mérkőzéssel kapcsolatban a vendég szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (MLSZ és az MLSZ JB alelnök szidalmazása) miatt a Tatabányát 100 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik