MLSZ: a szurkolók Pintért szidták – 150 ezret fizet a Vidi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.06. 20:29
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton 150 ezer forintos büntetést kapott a Magyar Labdarúgó-szövetségtől, miután szurkolói Pintér Attilát szidták.

NB I NB I

Fiola Attila (Puskás FC) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott – írja az mlsz.hu.

Purguly Árpád edző (Békéscsaba) mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Videoton–Puskás FC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (Pintér Attila edző mérkőzés alatt történt folyamatos szidalmazása) 150 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a DVSC–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek MLSZ szidalmazása) és szabályzati előírás megsértéséért 100 000 forint, az Újpestet mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Rokszin Ádám (Szolnok), mint visszaeső, mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben hátulról megrúgta ellenfelét 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Dunaújvárost Hidvégi Sándor labdarúgóval szembeni szerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséért 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a sportszervezet az eljárásban szereplő összegű tartozást a labdarúgó felé nem fizeti meg, a jelen határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból öt hónapra kizárja.

A FEB a Dunaújváros–Szeged 2011 mérkőzéssel kapcsolatban a Dunaújvárost szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért elrendeli, hogy a sportszervezet soron következő hazai NB II-es bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségei viselje.

Az NB III-as és a futsalmérkőzések utáni büntetéseket ide kattintva tekintheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik