HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.23 23:30 Frissítve: 2018.05.23 23:46

MK: Vignjevics legnagyobb hibája volt, hogy Újpestre igazolt

Vignjevics másodszor nyerte meg a Magyar Kupát az Újpesttel, és érthetően boldogan nyilatkozott, míg Pintér Attila inkább visszafogta magát, hogy a jövő héten is le tudjon ülni a felcsútiak kispadjára.

HIRDETÉS

 

„A végén nyertük meg a kupát, az utolsó lövéssel. Rendkívül keményen dolgoztunk, kialakítottuk a helyzeteinket. Már korábban, a döntő előtti sajtótájékoztatón is mondtam: a Puskás Akadémiának olyan egyéni képességekkel rendelkező játékosai is vannak, akik nálunk nincsenek, és ez itt is megmutatkozott. Nagyon kis terület is elegendő nekik a gólszerzéshez, és ezt ma láttuk is. A lényeg azonban az, hogy erre a végén már senki sem fog emlékezni, csak arra, hogy megnyertük a kupát” – értékelte a finálét az immár kétszeres MK-győztes szerb mester.

„Nagyon boldog vagyok, köszönöm a játékosoknak, és köszönöm a családomnak. Azt szoktam mondani, hogy az volt a legnagyobb hibám, hogy öt éve ideigazoltam Újpestre, mert ezek mellett a srácok mellett öt helyett huszonöt évet öregedtem. Büszke vagyok, boldog vagyok, mi mást is mondhatnék? Csodálatos. Ha meg akarja érteni az ember, mit érzek most, meg kell nyernie a kupát!” – ütött meg érzelmes húrokat Vignjevics.

Kevésbé volt emelkedett hangulatban a kupadöntőt elvesztő Pintér Attila. Arra a kérdésre, hogy „Elégedett azzal, ahogy csapata odatette magát, és nagyot küzdött?”, meglehetősen röviden válaszolt.

„Igen, a játékosaimmal igen. Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy meg tudjuk nyerni a kupát, a tizenegyespárbaj meg már lutri. Mást nem mondok. Még a jövő héten is le szeretnék ülni a kispadra.

Amikor pedig arról kérdezték, hogy az éremátadásnál mit mondott az emelvényen, megismételte: szeretné megtartani az állását.

„A következő héten is le szeretnék ülni a kispadra. Jó mérkőzést vívtunk, mindent elkövettek a játékosok a győzelem érdekében mindkét oldalon. Nézze meg mindenki a második percet – bökte ki végül a PAFC trénere, hogy az az eset bántja, amikor a második percben a tizenhatoson belül Szakály földre került Litauszki becsúszása után, ám a játékvezető nem büntetőt, hanem szögletet ítélt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

2018.09.15 15:10:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (közvetítés)

Petrjak gólja döntött, négy ponttal megugrott az FTC a tabellán.

2018.09.15 15:10:19

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ

Hat perc alatt háromszor rezdült meg a DVTK hálója • Vajda első két gólját szerezte mezőkövesdi színekben.

HIRDETÉS
HIRDETÉS