MK: Vignjevics büszke a csapatára, Csertői elégedetlen a támadásokkal

Vágólapra másolva!
2018.03.06. 21:17
Az Újpest a második mérkőzésen is 2–0-ra győzte le a Paksot a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, így 4-0-s összesítéssel biztosította a helyét a nyolc között. A találkozó után a két vezetőedző értékelt.

Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője így értékelt a meccs után:Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője így értékelt a meccs után:

„Rendkívül nehéz mérkőzésen vagyunk túl, Pakson nyerni sosem egyszerű. Ezen a meccsen igyekeztem rotálni a csapatot, miután három hét alatt hét találkozót is játszottunk, s ez nagyon megterhelte a játékosokat. Akiknek ma lehetőséget adtam a bizonyításra, éltek vele, hasznosan futballoztak. Nagyon büszke vagyok a második félidőben mutatott játékra, és arra is, hogy a csapatom elbírja a kettős terhelést.”

Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője ebben látta a vereség okát:

„A támadójátékunk nem volt hatékony, igaz, a 2–0-s eredmény birtokában okosan játszott az Újpest, azt csinálta, amit ilyenkor kell. Az elején még volt néhány lehetőségünk, de alapvetően nem volt átütőerő a támadásainkban. A végére kinyíltunk, ellenfelünk pedig remekül élt a kontráival. Sima meccs volt.”


MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
PAKS–ÚJPEST 0–2 (0–0)
Paks, 400
néző.Vezette:Szőts Gergely (Tóth II Vencel, Lémon Oszkár)
PAKS:Molnár P. – Zachán, Lenzsér, Gévay, Báló – Simon Á., Nagy R. – Simon M. (Simon A., 68.), Nikházi, Bartha (Kecskés T., 68.) – Koltai (Hahn, 56.).Vezetőedző:Csertői Aurél
ÚJPEST:Pajovics – Pauljevics (Cseke, 71.), Bojovics, Litauszki, Mohl (Burekovic, 55.) – Szankovics, A. Diallo – Balázs B., Nwobodo, Simon K. (Nagy D., 64.) – Tischler.Vezetőedző:Nebojsa Vignjevics
Gólszerző:Tischler(0–1)az 56., Nwobodo(0–2)a 83. percben
Továbbjutott:azÚjpestkettős győzelemmel, 4–0-s összesítéssel

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Újpest FC–MTK/Sényő
BFC Siófok/Bp. Honvéd–Debreceni VSC
Puskás Akadémia–Diósgyőri VTK

Balmazújváros–Békéscsaba 1912 Előre

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik