MK: Úgy gondolom, hogy a mi kezünkben van a döntés - Moniz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.27. 20:21
A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Ricardo Moniz Leonardo sérülése és Muhamed Besic kiállítása miatt sem lehetett boldog az Újpest elleni MK-nyolcaddöntőjük első felvonása után, de úgy véli, hogy a hazai pályán játszott 0–0-s döntetlen után is az ő kezükben van a döntés. Az újpestiek mestere szerint reális eredmény született.

„Sajnálom, hogy ismét piros lapot kaptunk egy buta hiba miatt – nyilatkozta a Sport TV-nek Ricardo Moniz. – Megvoltak a lehetőségeink Jenner és mások révén ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést, de van még egy meccs, ott el lehet dönteni. Sajnálom, hogy Leo megsérült, illetve hogy Besicet a következő mérkőzésen nélkülöznünk kell. Úgy gondolom, a mi kezünkben van a döntés, a jövő héten megpróbáljuk.”Ricardo Moniz. – Megvoltak a lehetőségeink Jenner és mások révén ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést, de van még egy meccs, ott el lehet dönteni. Sajnálom, hogy Leo megsérült, illetve hogy Besicet a következő mérkőzésen nélkülöznünk kell. Úgy gondolom, a mi kezünkben van a döntés, a jövő héten megpróbáljuk.”

„Gólt akartunk szerezni, mivel a visszavágó miatt ez fontos lett volna – mondta az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics. – A játék egyes elemeiben a Ferencváros volt a jobb, más területeken pedig mi. Mindkét csapat megpróbált betalálni, végül is reális eredmény született. Nem vagyok teljesen elégedett, de összességében nem rossz a helyzetünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik