MK: Kemény meccsek következnek, tovább kell javulni - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.01. 20:41
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján az Újpest hazai pályán 4–0-ra győzött az első mérkőzésen gól nélküli döntetlent kiharcoló másodosztályú Gyirmót ellen. Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője szerint a magabiztos sikerrel végre elindulhatnak a javulás útján. Sisa Tibor, a Gyirmót mestere úgy véli, a két korai gól megpecsételte csapata sorsát.

„Az első fél órában remekül játszottunk, három-nullnál vége volt a meccsnek. Onnantól stabilizáltuk a játékunkat, birtokoltuk a labdát és kézben tartottuk a találkozót. – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest mestere a mérkőzést közvetítő Sport Tv kamerái előtt. – A legfontosabb, hogy végre győztünk. Nehéz mérkőzések állnak előttünk, vasárnap bajnokit, majd szerdán kupameccset játszunk a Videotonnal, utána a Ferencváros elleni párharc következik. A győzelem és a kemény sorsolás motiválja a játékosaimat, biztos vagyok benne, hogy javulni tudunk."Nebojsa Vignjevics, az Újpest mestere a mérkőzést közvetítő Sport Tv kamerái előtt. – A legfontosabb, hogy végre győztünk. Nehéz mérkőzések állnak előttünk, vasárnap bajnokit, majd szerdán kupameccset játszunk a Videotonnal, utána a Ferencváros elleni párharc következik. A győzelem és a kemény sorsolás motiválja a játékosaimat, biztos vagyok benne, hogy javulni tudunk."

„Nagyon vártuk ezt a győzelmet, mert becsúsztak olyan vereségek, amikre nem számítottunk. Nem állt mellettünk a szerencse, de most megérdemelten nyertünk ilyen nagy különbséggel is – értékelt a mérkőzés egyik legjobbja, az újpesti középpályás Balogh Balázs. – Próbáltuk növelni a különbséget, voltak szép akcióink, de csak egy gólt szereztünk a második félidőben. Megyünk tovább ezen az úton és próbáljuk a bajnokságban is így folytatni."

„Gratulálok az Újpestnek, megérdemelten jutottak tovább. Az első kapura lövésükből gólt szereztek, kihagytuk a ziccert, ami után rögtön növelte előnyét az Újpest. A két korai találat elvette a játékosok hitét. A szünetben azt kértem, hogy nyerjük meg a második félidőt, ha betalálunk egyszer, akkor bármi megtörténhet, de sajnos nem sikerült. – összegzett Sisa Tibor a mérkőzést követően. – Tüzesebben szoktunk játszani, nagyobb akarat jellemző a csapatomra, talán néhányan megilletődtek a mérkőzés tétjétől és a stadiontól. Ha azt akarjuk, hogy fejlődjenek a fiatalok, akkor ilyen mérkőzéseket kell játszaniuk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik