MK: Halmosi 3 meccset kapott; hosszú eltiltások köpésért és a bírószidásért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 18:24
null
Halmosi Péter (balra) három kupameccsre szóló eltiltást kapott (Fotó: Veres Viktor, archív)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az elmúlt Magyar Kupa-találkozók kapcsán több súlyos büntetést is kiosztott. Halmosi Péter három MK-meccsre szóló eltiltásban részesült, de több játékos is kapott hosszú időre szóló büntetést köpésért és bírószidásért.

Magyar Kupa

Illés Gyula (Gyirmót) 2, Nacsa Péter (Szolnok) 1, Nagy Csaba (Putnok) 1, Kovács Norbert (Velence) 1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Halmosi Péter (Haladás), mert a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt 3, Mboussi Yves Simplice (Kisvárda), mert amikor a labda nem volt játékban mellbe lökte ellenfelét 2, Mészáros László (Szigetszentmiklós), mert miután a játékvezető két sárga lapos figyelmeztetés után kiállította, a játéktér elhagyása közben a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt 4, Galaczi János (Velence), mert a mérkőzés lefújása után a játékvezetők személyére sértő kifejezést használt 3, Kemény Tamás (Csepel), mert a mérkőzésen nem szereplő, sérült játékosként az öltöző folyosón a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezéseket használt 3 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ivancsics Bence (Ikarus), mert sportszerűtlen reklamálás után kiállították, majd a kiállítás után az asszisztens felé köpött és súlyosan sértő kifejezéseket használt, 2014. szeptember 11. napjától kezdődően minden sporttevékenységtől 3 hónapra szóló eltiltást kapott és a versenyengedélye bevonásra került.

Molnár István (Ikarus), mert a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt, amiért kiállították, majd a kiállítás után az asszisztens felé köpött. A mérkőzés lefújása után az öltözőbe vonuláskor a játékvezető személyére ismételten súlyosan sértő kifejezést használt, 2014. szeptember 11. napjától kezdődően minden sporttevékenységtől 4 hónapra szóló eltiltást kapott és a versenyengedélye bevonásra került.

Szabó Dávid (Cevasport), mert amikor a labda nem volt játékban túlzott mértékű erővel a játékvezetőnek lökte ellenfelét, 2014. szeptember 11. napjától kezdődően minden sporttevékenységtől 3 hónapra szóló eltiltást kapott és a versenyengedélye bevonásra került.

Tóth Tibor (Sajóbábony), mert megrúgta ellenfelét, aki súlyos sérülés szenvedett, a mérkőzés nem tudta tovább folytatni, 2014. szeptember 11. napjától kezdődően a labdarúgó mérkőzésektől 4 hónapra szóló eltiltást kapott és a versenyengedélye bevonásra került.

Krajcsek János
technikai vezető (Nőtincs) a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást, Bognár György vezetőedző (Csákvár), mert sorozatosan sportszerűtlenül reklamált, amiért a kispadról elküldték, ezt követően a játékvezető személyére többször is sértő kifejezést használt, 100 ezer Ft pénzbüntetést kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik