MK: „Ha valaki ezt mondja a szezon elején, azonnal aláírtuk volna”

Vágólapra másolva!
2016.04.12. 20:50
Az Újpest 1–1-es döntetlent játszott a Békéscsaba vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, így megőrizte kétgólos előnyét, és 3–1-es összesítéssel bejutott a döntőbe. A két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

„Gratulálnom kell a csapatomnak, mert a négy közé bejutni már nagy dolog. Így elmondhatom, hogy jól teljesítettünk ebben a sorozatban. Ha valaki a szezon elején azt mondja, hogy bejutunk az elődöntőbe, abban a pillanatban aláírtuk volna. Megszereztük a vezetést, úgy éreztük, még egy gól bennünk van, de az Újpest egyenlített, ami nekünk már sok volt” – értékelt a Békéscsaba vezetőedzője, Zoran Szpisljak az M4 Sportnak.Zoran Szpisljak az M4 Sportnak.

„Mindenek előtt gratulálok a Békéscsabának. Tudtuk, hogy a hazaiak mindent megtesznek a győzelemért és a továbbjutásért, de a mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült. Az egyenlítő gólnak köszönhetően megérdemelten jutottunk tovább. Természetesen megünnepeljük a sikert, utána pedig megnézzük, ki lesz képes pályára lépni a Debrecen elleni bajnoki mérkőzésen. Sok csapatnak sok problémája van, így nekünk is a bajnokság hajrájára, de azért küzdünk, hogy meglegyen a második hely” – mondta az Újpest trénere, Nebojsa Vignjevics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik