MK: Gyorsan el kell döntenünk a párharcot – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.28. 21:09
A Ferencváros szerda este a Honvédhoz látogat a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágójára. Az FTC vezetőedzője, Thomas Doll, a fradi.hu-nak beszélt várakozásairól.

„Következik a Honvéd elleni kupamérkőzés, amelyre előnnyel érkezünk, de egy percig sem lankadhat a figyelmünk – véli Thomas Doll, a mérkőzést 2–1-es előnyről váró FTC vezetőedzője. – A bajnokságban láttuk, hogy a Honvéd mennyire veszélyesen tud játszani, nem véletlenül vezeti a tabellát. A srácok megfelelően felkészültek, motiváltak, és fejben is erősek, ami nagyon fontos.”Thomas Doll, a mérkőzést 2–1-es előnyről váró FTC vezetőedzője. – A bajnokságban láttuk, hogy a Honvéd mennyire veszélyesen tud játszani, nem véletlenül vezeti a tabellát. A srácok megfelelően felkészültek, motiváltak, és fejben is erősek, ami nagyon fontos.”

„Az első mérkőzésen meggyőző teljesítményt nyújtottunk, remélem, ez a második meccsen is így lesz – folytatta a német tréner. – Koncentráltan kell játszanunk, és nem szabad hátradőlnünk. A célunk, hogy megnyerjük a mérkőzést, minél gyorsabban el kell döntenünk a párharc kimenetelét. Vannak még olyan elemek a játékunkban, amiken javítani kell, de úgy gondolom, masszív védekezéssel és eredményes támadójátékkal eredményesek lehetünk.”

MÁRCIUS 1., SZERDA
MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK

20.30: Honvéd–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 1–2

A további mérkőzések

14.30: Budafok (III.)–Érd (III.)
Az első mérkőzésen: 1–2
14.30: Gyirmót–Mezőkövesd
Az első mérkőzésen: 0–0
14.30: Szolnoki MÁV (II.)–Szentlőrinc (III.)
Az első mérkőzésen: 2–0
18.00: Diósgyőri VTK–Ceglédi VSE (II.)
Az első mérkőzésen: 1–0
18.00: Soproni VSE (II.)–Csákvár (II.)
Az első mérkőzésen: 1–2
18.00: Újpest–ZTE FC (II.)
Az első mérkőzésen: 4–1

Kedden játszották
Vasas–Dorog 4–0
Továbbjutott a Vasas 6–1-es összesítéssel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik