MK: „A kapusunkat el fogják lopni innen. Vigyék a Fradiba, most az a menő!”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.09.20. 21:09
Nemcsak a tiszaföldváriakat, de a környéken élőket is megmozgatta, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megye I. osztályú csapatuk a Mol Fehérvárral játszott a labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában. A hazai szurkolókkal az 5–0-s vereséggel végződött mérkőzés félidejében beszélgetett az NSO Tv. Az első 45 perc után többen kiemelték bravúrokat bemutató kapusuk, Gerhát Dávid teljesítményét, valamint azt is elárulták, mi lenne, ha teljesülne a kívánságuk, és a Tiszaföldvár VSE lőne egy gólt az NB I-es ellenfelének. 

MAGYAR KUPA
6. FORDULÓ

TISZAFÖLDVÁR VSE (Jász-Nagykun-Szolnok I.)–MOL FEHÉRVÁR FC 0–5 (0–2)
Tiszaföldvár.Vezette:Antal P.
Tiszaföldvár:Gerhát – Szőke, Pataki, Medvegy, Burai, Budaházi – Orosz (Nagy R., 50.), Bódai, Borgulya (Aszódi, 70.), Balla (Pápai, 61.) – Ábel.Vezetőedző:Rétes Pál
Mol Fehérvár:Rockov – Bolla (Zeke, 70.), Vágó, Tóth A., Hangya – Pátkai, Kovács I. – Bamgboye, Géresi (Papp M., 70.), Evandro (Dinnyés, 81.) – Nikolics.Vezetőedző:Márton Gábor
Gólszerző:Géresi (15.), Nikolics (33., 81. – az elsőt 11-esből), Evandro (66.), Papp M. (82.)
MESTERMÉRLEG
Rétes Pál:
– Mint ahogy az várható volt, óriási sebességbeli különbség volt a két csapat között. Mindezt nem lehetett jó mentalitással, harcossággal kiegyenlíteni. Az öt kapott gól nem fejezi ki hűen a felek közötti tudásbeli különbséget, de szerencsére kapusunk, Gerhát Dávid szenzációs védéseket mutatott be, teljesítménye megsüvegelendő. Ha nulla egynél bemegy a kapufáról befelé pattan a labda, még nagyobb tűz lett volna a fiúkban, és talán még szorosabbá tehettük volna a mérkőzést. Összességében persze elégedett vagyok a játékosokkal, mivel mindent megtettek a pályán.

Márton Gábor:– Biztosan nagy élmény volt ez a mérkőzés a helyi csapat számára, de azért nagy elemzésekbe nem mennék bele. A célunk az volt, hogy a fiataloknak is lehetőséget adjunk, mivel a továbbjutás nem volt kérdéses. Persze örülök, hogy simán nyertünk, de ennél fontosabb, hogy azok is lehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbet voltak a pályán. Külön ki kell emelnem Géresi Krisztiánt, aki két és fél éves kihagyás után tért vissza. Értékes, tehetséges játékos, aki nagy jövő előtt áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik