MK: a csákváriak örülnek, hogy Geráék nem nézték le őket

Vágólapra másolva!
2015.03.05. 12:48
Wild Tamás, a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár játékosa sajnálja, hogy nem sikerült betalálnia a Ferencváros kapujába a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Annak ugyanakkor örül, hogy Gera Zoltánék megadták nekik a kellő tiszteletet.

„A felezővonal közelében sikerült megelőznöm Nagy Danit, és nagy lendülettel rávezettem a hátráló Fradi-védőkre a labdát. Bár tőlem jobbra és balra is érkeztek társak, futtában ők is arra buzdítottak, hogy vállaljam el a lövést. Jó húsz méterről rátűztem, de Dibusz ujjheggyel még beleért, így a kapufán csattant. Nem is ez bánt igazán, hanem hogy a kipattanóra egyedül érkező Gajdos Zsolt helyett éppen a fekvő, tehetetlen kapushoz került a labda” – idézte fel az 5–0-s Fradi-győzelemmel végződő találkozó legnagyobb vendéghelyzetét Wild Tamás a Csákvár honlapjának.

„Nem hiszem, hogy lehorgasztott fejjel kellene közlekednünk. Már azzal is sporttörténelmet írtunk, hogy bejutottunk a negyeddöntőbe, a Ferencváros otthonában nemcsak nekünk, de idehaza egyetlen csapatnak sem lehetnek vérmes reményei. Örök élmény marad valamennyiünk számára, hogy a Fradival tétmeccset vívhattunk és pályára léphettünk egy ilyen csodálatos stadionban. Külön köszönet jár Gera Zoliéknak, mert egyetlen pillanatig sem érzékeltették velünk, hogy kis csapat vagyunk, megadták az ellenfélnek járó tiszteletet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik