Mezőkövesd: „Ilyen családias klubban még sosem játszottam”

Vágólapra másolva!
2017.07.21. 09:51
Paul Keita, a Mezőkövesd labdarúgócsapatának nyáron szerződtetett szenegáli középpályása a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott új állomáshelyéről. A 25 éves játékos elmondta, annak ellenére, hogy a pályafutása során sok együttesben megfordult már, ilyen családias hangulattal még sosem találkozott.

„Nagyon jól érzem itt magam, könnyen ment a beilleszkedés – mondta Paul Keita a mezőkövesdi klubhonlapnak. – Kiválóak az edzések, jó a csapatszellem, napról napra jobbak leszünk. Magamon is érzem, hogy fokozatosan lépek felfelé a magam elé állított listán. Sok helyen játszottam már, de ilyen családias klubban még nem. Mindenki egy irányba húzza a csapat szekerét, mindenki azért küzd, hogy jobbak, eredményesebbek legyünk. Ha egy szóval kellene jellemeznem a klubot, azt mondanám, ez egy nagy család.”Paul Keita a mezőkövesdi klubhonlapnak. – Kiválóak az edzések, jó a csapatszellem, napról napra jobbak leszünk. Magamon is érzem, hogy fokozatosan lépek felfelé a magam elé állított listán. Sok helyen játszottam már, de ilyen családias klubban még nem. Mindenki egy irányba húzza a csapat szekerét, mindenki azért küzd, hogy jobbak, eredményesebbek legyünk. Ha egy szóval kellene jellemeznem a klubot, azt mondanám, ez egy nagy család.”

„Vártam nagyon a felkészülés után az első tétmeccset, ahol, úgy érzem, jól ment, mind védekezésben, mind támadásban hozzá tudtam tenni a játékhoz. Ugyanezt várom a Paks ellen is. Nagyon jó erőben van a csapat, bizakodó vagyok. Remélem, sok szurkoló biztat majd minket a hétvégén, drukkereink buzdítása Debrecenben is sokat ért” – fogalmazott a szenegáli középpályás.

Keita az NB I első fordulójában végig a pályán volt a DVSC-t idegenben 2–1-re legyőző Mezőkövesdben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik