Mezőkövesd: DVTK-nevelést szerződtettek, többen távoznak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 14:58
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd bejelentette Egyed Balázs érkezését, valamint jelezte, több játékosával nem hosszabbít.

A 22 éves Egyed Balázs a DVTK-ban nevelkedett, majd a Cigánd és a Putnok kapusa volt. A 2017–2018-as szezonban az NB III Keleti csoportjában 28 találkozón védett. A Mezőkövesd egyéves szerződést kötött Egyeddel.

A kövesdiek továbbá jelezték, Gohér Gergő és Tarczy Pál szerződése mellett Fótyik Dominik, Misák Patrik és Fabrice Onana június végén lejáró megállapodását sem hosszabbítja meg, így az érintett futballisták távoznak.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Egyed Balázs (Putnok), Nagy Richárd (Vác FC), Szappanos Péter (ZTE FC), Vajda Sándor (Balmazújváros)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Csirmaz István (Szolnoki MÁV, ?), Murai Márk (Kazincbarcika, ?), Peter Sulek (szlovák, MFK Karviná – Csehország, ?),
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Tony Kanalos (román, Kazincbarcika, próbajáték), Silye Erik (Ferencváros – legutóbb kölcsönben Soroksár)
Távozók: Bognár István (MTK Budapest), Fótyik Dominik (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Gohér Gergő (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Misák Patrik (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Fabrice Onana (lejár a szerződése, szabadon igazolható), Tarczy Pál (lejár a szerződése, szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Baracskai Roland, Koszta Márk, Novák Csanád

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik