nemzetisport.hu 2018.06.15 08:01 Frissítve: 2018.06.15 09:25

Mezőkövesd: a balhátvéd nem hosszabbít, távozik – hivatalos

Elhagyja a labdarúgó NB I legutóbbi kiírásában 9. helyen végző Mezőkövesdet Gohér Gergő.

 

A 31. születésnapját szombaton ünneplő balhátvéd 2016 nyarán a másodosztályú Soroksártól igazolt a Kövesdhez. Első idényében alapembernek számított, a 2017–2018-as szezonban viszont sérülések hátráltatták, csupán négy bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz.

A Mezőkövesd honlapján az áll, a játékos és a klub közösen döntött arról, hogy nem hosszabbítják meg Gohér június végén lejáró szerződését.

„Két nagyon szép évet követően távozom Mezőkövesdről. Június harmincadikán lejár a klubbal kötött szerződésem, és a vezetőkkel történt beszélgetések után kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy egy másik klubban folytatom nyártól a pályafutásomat. Tudom és érzem, hogy több van bennem, és ezt egy új klubban több játéklehetőség mellett szeretném kihozni magamból. Nagyon szép emlékekkel távozom Mezőkövesdről, bármikor örömmel térek vissza a városba. Köszönöm a szurkolók támogatását, és egyben sok sikert kívánok a csapatnak a következő szezonra” – idézi a kövesdiek honlapja a korábban többek között a DVTK-ban, a Honvédban és a Puskás Akadémiában is futballozó védőt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Nagy Richárd (Vác FC), Szappanos Péter (ZTE FC), Vajda Sándor (Balmazújváros)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Csirmaz István (Szolnoki MÁV, ?), Murai Márk (Kazincbarcika, ?), Peter Sulek (szlovák, MFK Karviná – Csehország, ?),
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bognár István (MTK Budapest), Gohér Gergő (lejár a szerződése, szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.

2019.06.14 21:38:01

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Élnek idősödő labdabolondok, akik hiszik, ha Varga nem lép le, ha Albert nem sérül meg – pontosan ma ötven éve –, futballunk históriája másképp alakul. Úgy vélem, a lényegi tendenciákra nézve nemigen alakult volna másképp.