Magyar Kupa: „Tudtuk, hogy az Újpest nagyon komoly ellenfél”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 20:28
Nem sok esélyt hagyott a Videoton az Újpestnek a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. A két vezetőedző a Sport Tv-nek értékelt a lefújás után.

Az elején nem futballoztunk elég gyorsan és agresszíven – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – Kértem a játékosaimat, hogy gyorsítsanak. Ezzel nem is volt gond, de sajnos az ellenfél gólt szerzett, s ezzel megalapozták az önbizalmukat. Egy pillanatra felnőttünk a feladathoz, de a játék egészét tekintve a jobb csapat jutott a döntőbe, megérdemelten.Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – Kértem a játékosaimat, hogy gyorsítsanak. Ezzel nem is volt gond, de sajnos az ellenfél gólt szerzett, s ezzel megalapozták az önbizalmukat. Egy pillanatra felnőttünk a feladathoz, de a játék egészét tekintve a jobb csapat jutott a döntőbe, megérdemelten.

Tudtuk, hogy az Újpest nagyon komoly ellenfél, jó labdarúgókkal és játékerővel – értékelt Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője. – Azzal is tisztában voltunk, hogy kialakítanak veszélyes helyzeteket. Szerencsére vezettünk az első félidőben, s később az is belefért, hogy büntetőt hibázzunk. Keményen küzdött a csapat, és sikerült több gólt szereznünk a folytatásban. Nagyon elégedett vagyok, hogy bejutottunk a döntőbe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik