Magyar Aranylabda: Kleinheisler a 2. legjobb fiatal, ki az első?

Vágólapra másolva!
2016.01.11. 22:09
A magyar sportújságírók voksai alapján a 2015-ös Magyar Aranylabda-szavazáson Nagy Ádám lett a legjobb utánpótláskorú játékos. A második helyen Kleinheisler László végzett, a harmadik Mervó Bence lett.

Az nb1.hu tavaly év végén, immáron 16. alkalommal kérte fel a magyar sportújságírás jeles tagjait, hogy hat kategóriában szavazzanak a három legjobbra. Az idén először fordult elő, hogy voltak olyan szerkesztőségek, amelyek azzal a kéréssel fordultak a Magyar Aranylabda-díjat életre hívó honlaphoz, hogy ne csak egy újságíró adhassa le a voksát.nb1.hu tavaly év végén, immáron 16. alkalommal kérte fel a magyar sportújságírás jeles tagjait, hogy hat kategóriában szavazzanak a három legjobbra. Az idén először fordult elő, hogy voltak olyan szerkesztőségek, amelyek azzal a kéréssel fordultak a Magyar Aranylabda-díjat életre hívó honlaphoz, hogy ne csak egy újságíró adhassa le a voksát.

A legjobb fiatal játékos szavazásán a Ferencváros középpályása, Nagy Ádám végzett az első helyen, a második Kleinheisler László, a harmadik pedig Mervó Bence lett.

A szavazatok összeszámlálásakor az első helyezett hét, a második öt, a harmadik három pontot kapott.

MAGYAR ARANYLABDA, 2015
A LEGJOBB FIATAL JÁTÉKOS
1. Nagy Ádám (Ferencváros) 149 pont
2. Kleinheisler László (Videoton) 62
3. Mervó Bence (Sion – Svájc) 48

A sportújságírók szavazatait itt találja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik