Pápa: Sisánál szimpátia miatt nem játszottam - Csizmadia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.16. 12:45
null
Csizmadia Csaba az NB II-es Gyirmóttól érkezett Pápára. (Fotó: lombardfcpapa.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa téli új szerzeménye, Csizmadia Csaba már lezárta az elmúlt félév történéseit, és egyáltalán nem bánta meg a másodosztályban eltöltött két évet.

„A karrierem szempontjából is visszalépés volt az NB II, de tudtam, hogy innen nehezen vezet visszaút az NB I-be, és örülök, hogy most ez a Lombard Pápával ismét sikerült. Ha visszagondolok az elmúlt két gyirmóti évre, azt kell mondjam, jó döntést hoztam, hogy a családomat választottam. Másfél évig nem volt gond, kiváló edzőkkel dolgozhattam, így például Csank Jánossal is, akiknél NB I-es színvonalú tréningek voltak. Az, hogy a Gyirmótnak nem sikerült a feljutás, az persze megint más kérdés. Ebben a két évben a legfontosabb az volt, hogy fizikálisan rendben legyek, hogy ne legyen gond a visszailleszkedés az NB I-be" – nyilatkozta Csizmadia Csaba a Pápa és Vidéke közéleti hetilapnak.

A gyirmóti időszaknak kellemetlen periódusai is voltak, ugyanis a 28 éves védő a legutóbbi fél évben nem lépett pályára csapatában.

„Úgy gondolom, hogy szimpátia kérdése volt az, hogy nem játszottam Sisa Tibornál az elmúlt fél évben. Ezt elfogadtam, lezártam, ez a múlt, és most már minden erőmmel a jelenre és a jövőre koncentrálok. Az elmúlt fél évben Gyirmóton nem edzhettem az együttessel, ám egyénileg, Győrben személyi edzővel végig tréningeztem, és teljesen fittnek érzem magam. Huszonnyolc éves vagyok, és nagyon sok jó dolog áll előttem. Bízom benne, hogy sikeresek leszünk a Lombarddal. Szeretnék bekerülni a kezdőcsapatba, ott a helyem állandósítani, a nagyobb álmaimról pedig később beszélek majd" – tette hozzá a korábbi válogatott védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik