Lombard: öt-hat edzőmeccs vár a télen a pápaiakra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.29. 21:26
A Lombard Pápa 2015. január 12-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Lengyel Ferenc vezetőedző a klubhonlapnak azt is elárulta, hogy öt-hat mérkőzés vár csapatára a felkészülési időszak során.

„Főként pihenéssel telt az elmúlt időszak – mondta a lombardfcpapa.hu-nak Lengyel Ferenc vezetőedző. – Másrészről, mivel a PELC utánpótlásánál is tevékenykedem, az elmaradt teendőinket bepótoltuk és egy évzáró, jó hangulatú vacsorával búcsúztattuk a fél szezont, hiszen azóta dolgozom Pápán. Természetesen a Lombard Pápa és a PELC előtt álló feladatokat is próbálom már fejben összerakni.”Lengyel Ferenc vezetőedző. – Másrészről, mivel a PELC utánpótlásánál is tevékenykedem, az elmaradt teendőinket bepótoltuk és egy évzáró, jó hangulatú vacsorával búcsúztattuk a fél szezont, hiszen azóta dolgozom Pápán. Természetesen a Lombard Pápa és a PELC előtt álló feladatokat is próbálom már fejben összerakni.”

„A csapat körül jelenleg csend van, a játékosok a szabadságukat töltik, január 12-én találkozunk újra. A terveink szerint öt-hat edzőmérkőzésen lépünk pályára a téli felkészülés során, ezek többsége jelenleg szervezés alatt van” – árulta el a szakember.

„A karácsony nagyszerűen sikerült, hiszen a teljes család együtt volt, így a párom győri, valamint az én dunaújvárosi családom is Pápán volt – nyújtott betekintést az ünnepekbe Lengyel. – Négy hónapos kisfiamnak ez volt az első karácsonya, ez különleges hangulatot adott az ünnepnek. A szilvesztert Hévízen töltjük, a Jézuska hozott nekünk egy négynapos programot, így megfelelően kipihenhetjük magunkat.”

A LOMBARD PÁPA TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 12.
Edzőtábor: ?
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Egyelőre nincs hivatalos információ (öt-hat mérkőzés)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik