Lombard: napi három edzés és egy szalagszakadás Pápán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.18. 07:52
Több mint egy hónapos szünet után a hét elején elkezdte a téli felkészülést a Lombard Pápa labdarúgócsapata. Lengyel Ferenc vezetőedző szakmai irányításával napi egy edzés szerepelt a programban, a jövő héttől azonban már napi három tréninggel folytatódik tovább a bakonyaljai együttes munkája.

„Jól sikerült a felkészülés első hete – nyilatkozta a lombardfcpapa.hu-nak Lengyel Ferenc. – Amit elterveztem, azt a munkát elvégezték a srácok és az időjárás is kegyes volt hozzánk. Sajnos történt kedvezőtlen dolog is, hiszen Schimdt Máté részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, rá várhatóan három hétig nem számíthatok.”Lengyel Ferenc. – Amit elterveztem, azt a munkát elvégezték a srácok és az időjárás is kegyes volt hozzánk. Sajnos történt kedvezőtlen dolog is, hiszen Schimdt Máté részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, rá várhatóan három hétig nem számíthatok.”

„A héten érkező négy új futballista is bekapcsolódott a téli felkészülésünkbe. Jövő héttől napi három edzésünk lesz, délelőtt a városi sportcsarnokban zajló erősítés és a szintén egyórás szabadtéri gyakorlás, majd délután még egy tréninget tartunk, hiszen ilyenkor kell jelentősebb terhelést kapniuk a játékosoknak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik