Pápa: Maróti megsérült, egy régi ismerős is a próbázók között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.06.30. 22:11
Maróti Béla, a Lomabrd Pápa labdarúgócsapatának játékosa megsérült a szombati egymás közötti játék során. A csapat honlapjának beszámolója szerint a pápaiakkal készül a korábban hazánkban több klubban (köztük a 2010–11-es szezonban a Lombardban) is megfordult boszniai szerb védő, Zoran Supics.

„Az egymás elleni mérkőzés néhány játékosnál arról is szólt, hogy nehezebben mozogtak a lábak, de nem baj, mert az lenne a baj, ha most frissek lennének. A szombati találkozón sajnos Maróti Béla megsérült, remélem nem lesz nála komolyabb probléma. Egyébként nagyszerű, férfias küzdelem volt a pályán, kicsit keményebb is, mint néhány bajnoki mérkőzésen. Sok játék volt az összecsapáson, ami azért is volt szükséges, hogy a próbajátékosokat teszteljük és eldöntsük július elejéig, ki az, aki maradjon Pápán. Jelenleg Lasa Totadze, Tóth Axel, Litauszki Róbert, Borbély Bálint, Kovács Tamás és Zoran Supics is a kerettel készül" – idézi a csapat honlapja Tóth Bálint vezetőedzőt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Eszlátyi István (BKV Előre), Horváth Gábor (BKV Előre), Electo Wilson (BKV Előre – kölcsönből vissza?), Mouhamadou Seye(szlovák-szenegáli, ZTE – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Balogh Balázs (?), Tino Lagator (horvát, ?), Enyingi Marcell (?), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország, kölcsön után végleg),Nacsa Péter (Győri ETO, kölcsönből vissza), Jasarevic Mahir (ZTE FC, kölcsönből vissza), Daniel Orozco (spanyol,?), Szolga Máté (?)
Kiszemeltek: Borbély Bálint (Szeged 2011), Litauszki Róbert (Újpest FC), Kovács Tamás (Kozármisleny, próbajáték), Lasa Totadze (grúz, Dila Gori – Grúzia, próbajáték), Tóth Axel (BKV Előre, próbajáték), Zoran Supics (boszniai szerb, UTA Arad – Románia, próbajáték)

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek