Lombard: Marics már októberben visszatérhet Pápára

Vágólapra másolva!
2013.09.07. 11:42
Árki Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubmenedzsere együttese teljesítményének értékelése mellett a júliusban keresztszalag-szakadást szenvedett Goran Marics állapotáról is beszélt.

„Goran Maricsot júliusban Madridban megműtötték és már lassan egy hónapja elkezdte Spanyolországban a rehabilitációs munkát, méghozzá abban a madridi egészségügyi komplexumban, ahol az operációt is végezték. Folyamatos kapcsolatban vagyunk vele, Goran tudja a Lombard Pápa eredményeit, örül az eddigi szereplésünknek és talán október végén már Pápán kezdheti el a könnyített edzéseket” – nyilatkozta Árki Gábor a Pápa és Vidéke hetilapnak.Árki Gábor a Pápa és Vidéke hetilapnak.

A klubmenedzser csapata eddigi teljesítményét is értékelte, és elmondta: a pápaiak kerete sokat erősödött a 2012–2013-as szezon vége óta, de a reális céljuk így is csak a középmezőny elérése lehet.

„Úgy gondolom, a Lombard Pápa játékoskerete jóval erősebb most, mint tavaly volt. Hat forduló után tíz pontunk van, így jelenleg a negyedik helyen állunk a bajnoki táblázaton. Ezt persze sem alulértékelni, sem túlértékelni nem kell. Továbbra is az a célunk, hogy stabil középmezőnyhöz tartozó csapat legyünk, amelynek azért legyenek kiugró eredményei is. Olyan eredmények, amelyre az emberek felkapják a fejüket” – tette hozzá Árki.

A Lombard a bajnokság 7. fordulójában, szombaton 20 órakor a Ferencvárost fogadja.

„Bíztató a szezonkezdetünk, és ne feledkezzünk el arról sem, hogy mindezt Goran Marics és Dlusztus András nélkül sikerült elérnünk. A Lombard Pápának tehát olyan alappillérei hiányoztak és nem tudtak játszani, akik még stabilabbá tették volna az együttest. Ha ez a két játékos is a rendelkezésünkre áll, lehet, hogy ez a két vereség sem lenne a nevünk mellett” – mondta a klubmenedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik