Lombard: elefántcsontparti támadó jött a Sparta Prahától

Vágólapra másolva!
2013.02.21. 14:23
A Lombard Pápa labdarúgócsapata még több játékost is szerződtethet a héten.

Arról már korábban beszmoltunk, hogy a spanyol védőnek, Daniel Orozcónak szerződést kínál a klub, ahogy a ZTE-től érkező támadónak, Jaszarevics Mahirnak is, utóbbi ügyében a két klub már megegyezett, előbbi szabadon igazolható. A két játékos várhatóan hamarosan alá is ír a pápaiakhoz – tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t Árki Gábor klubmenedzser.

A sportvezető kérdésünkre elmondta, a horvát csatárt, Tino Lagatort még tesztelik, és képbe került egy elefántcsontparti csatár, a 22 éves Georges Henri Griffiths is, aki legutóbb az elefántcsontparti FC Sirocco kölcsönjátékosaként a cseh Sparta Praha II-nél szerepelt.

Árki az afrikai futballistával kapcsolatban arról beszélt, hogy a játékos már megérkezett Pápára, de még nem dőlt el, hogy kap-e szerződést.

A Lombardnál támadóposzton még várható erősítés, ugyanis Mouhamadou Seye kölcsönbe Zalaegerszegre került.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián, Enyingi Marcell (mindketten BKV Előre – kölcsönből vissza), Beliczky Gergő (Ferencváros), Tajthy Tamás (Újpest FC)

Távozik/távozhat: Joze Benko (szlovén, NK Zavrc – Szlovénia), Aleksandrs Cekulajevs (lett, ?), Fellai József (Kozármisleny), Youssef Sekour (francia-marokkói, DVTK – kölcsönből vissza), Mouhamadou Seye (szlovák-szenegáli, ZTE – kölcsönbe), Simon András (Győri ETO FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Georges Henri Griffiths (elefántcsontparti, Sirocco FC – Elefántcsontpart, legutóbb Sparta Praha II kölcsönbe – Csehország, Tino Lagator (szabadon igazolható, legutóbb Atlantas Klaipeda – Litvánia, próbajáték), Jaszarevics Mahir (ZTE), Daniel Orozco (spanyol, Aszterasz Tripolisz – Görögország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik