Lombard: a szlovák marad, a balesetet szenvedők edzettek

Vágólapra másolva!
2015.02.27. 21:05
Szemán György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubvezetője együttese hivatalos honlapján elmondta, a szlovák középpályás, Marián Sluka marad a csapatnál, a balesetet szenvedő légiósok pedig már a délutáni edzésen részt vettek.

Amint arról beszámoltunk, Slukával az átigazolási időszak végén nem számolt a Pápa, a szlovák középpályás külön készült a csapattól, most azonban kiderült, a légiós mégis marad.Amint arról beszámoltunk, Slukával az átigazolási időszak végén nem számolt a Pápa, a szlovák középpályás külön készült a csapattól, most azonban kiderült, a légiós mégis marad.

Sluka marad a Pápánál és tavasszal is nálunk folytatja a pályafutását. Olasz Dénes a nyári érkezése után nem sokkal megsérült, és még mindig nem tud teljes értékű munkát végezni. Ő áprilisban futballozhat újra, ezért korrekt módon elváltak útjaink. Faggyas Milán keveset játszott, Benkő Krisztián szintén nagyon kevésszer lépett pályára a csapatunkban. Kenesei Krisztián a saját kérésére távozott a Lombardtól, Tóth Gábornak pedig lejárt volna a nyáron a szerződése, a jövőt már nem vele képzeljük el. Két román légiósunk közül Andrei Florean nem volt erőssége a csapatunknak, vele szerződést bontottunk, Andrei Coroian viszont még a keretünk tagja, azonban ő súlyos sérülést szenvedett a Videoton ellen, a felépülését segítjük, jelenleg Romániában folyik a rehabilitációja” – értékelt a lombardfcpapa.hu-nak Szemán György

„A vezetőség úgy gondolja, hogy mindenképpen szükséges volt a keretünk felfrissítése, az új labdarúgók az eredményes szereplésükkel feledtetik majd, kik voltak a távozóink” – mondta a klubvezető, aki Mouhamadou Seye, Yannick Mbengono és Euloge Ahodikpe balesetéről is szót ejtett.

„Szerencsés kimenetelű balesetnek voltak az elszenvedői labdarúgóink, az autójuk totálkáros lett. Seye, Yannick és Euloge délelőtt Veszprémben a Bevándorlási Hivatalnál ügyintézés miatt voltak, ezt követően a megyeszékhelyről tartottak vissza Pápa felé, amikor Bakonyjákó után egy szabálytalankodó autós miatt fékezésre kényszerültek, és hátulról beléjük rohant egy autó. Szerencsére labdarúgóink karcolás nélkül megúszták a balesetet, és itt voltak már velünk a péntek délutáni edzésen is” – tette hozzá Szemán György.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Euloge Ahodikpe (togói-francia, szabadon igazolható, legutóbb al-Taavun – Szaúd-Arábia), Eisenberger Tamás (Siófok), Juhász Dániel (BKV Előre), Mehmet Kalender (török-magyar, legutóbb Kayserispor – Törökország), Alekszandar Randjelovics (szerb, Sun Pegasus – Hongkong, szabadon igazolható), Mouhamadou Seye (szenegáli-szlovák, Dukla Banská Bystrica – Szlovákia), Yannick Mbengono (kameruni, Krabi FC – Thaiföld)
Kölcsönbe érkezők: Illés Dávid (Győri ETO), Pongrácz Viktor (Győri ETO), Stieber András (Győri ETO), Vankó Imre (Győri ETO), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Kölcsönből visszatérők:
Baldauf Konrád (Veszprém), Bolla Gergő (Veszprém), Horváth Richárd (Salgótarjáni BTC), Venczel Zoltán (Veszprém)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Faggyas Milán (szabadon igazolható), Andrei Florean (román, szabadon igazolható), Benkő Krisztián (SZTK), Jammeh Haruna (gambiai, szabadon igazolható), Horváth Richárd (Újbuda), Kenesei Krisztián (Vasas, szabadon igazolható volt), Olasz Dénes (szabadon igazolható), Tóth Gábor (Szeged 2011, szabadon igazolható volt), Venczel Zoltán (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:Baldauf Konrád (Gyöngyös), Bolla Gergő (Gyöngyös), Markek Tamás (Rákosmente KSK)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Olasz Dénes (Mezőkövesd)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik