Lombard: a Lokitól kölcsönkapott csatár a Vasasban köthet ki

Vágólapra másolva!
2012.08.04. 19:47
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC vezetőedzője, Bene Ferenc nem tart igényt a bajnok DVSC-Tevától az előző idényben kölcsönkapott csatárra, Szilágyi Péterre. A 24 éves futballista ma pályára is lépett a másodosztályba kieső Vasas felkészülési mérkőzésén.

A bajnok Debrecen labdarúgója, Szilágyi Péter februárban két évre került kölcsönbe a Lombard FC-hez, azonban a Bene Ferenc vezette szakmai stáb nem számol vele a jövőben. A pápai klub mindenben segíti a támadót, hogy karrierje szempontjából megfelelő csapatot találjon magának. A 24 éves játékos ma pályára is lépett az NB II Keleti csoportjába kieső Vasas – korábban már volt az angyalföldiek futballistája – felkészülési mérkőzésén. Esetleges szerződtetéséről a DVSC vezetőivel kell egyezségre jutni. Szilágyi Péter februárban két évre került kölcsönbe a Lombard FC-hez, azonban a Bene Ferenc vezette szakmai stáb nem számol vele a jövőben. A pápai klub mindenben segíti a támadót, hogy karrierje szempontjából megfelelő csapatot találjon magának. A 24 éves játékos ma pályára is lépett az NB II Keleti csoportjába kieső Vasas – korábban már volt az angyalföldiek futballistája – felkészülési mérkőzésén. Esetleges szerződtetéséről a DVSC vezetőivel kell egyezségre jutni.

Szilágyi Péter tíz mérkőzésen szerepelt a Lombard FC színeiben, gólt nem szerzett.

LOMBARD FC

Érkezők: Bíró Péter (Egri FC – lejárt a kölcsönszerződése), Aleksandrs Cekulajevs (lett, FC Valletta – Málta), Fellai József (Kozármisleny), Kaszás Kornél (Dunaújváros Pálhalma – lejárt a kölcsönszerződése), Maróti Béla (Ferencváros), Nacsa Péter (Győri ETO – kölcsönbe), Nagy Gergő (Vecsés), Simon András (Győri ETO – kölcsönbe), Szabó Ottó (szlovákiai, Győri ETO)

Távozik/távozhat: Csermelyi Imre (?), Farkas Attila (Nyíregyháza Spartacus), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Antonio Inutile (finn, ?), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan, Lengyelország – kölcsönbe), Szabó II Zoltán (Herzogenburg – Ausztria), Szilágyi Péter (Vasas?), Takács Péter (Diósgyőri VTK – kölcsön után végleg), Takács Tamás (Vornholz – Ausztria)

Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik