Ligakupa: nyert a DVTK, a Paks és a Pécs is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 19:48
A Ligakupa második fordulójában a 18 órától kezdődő mérkőzéseken a Paks és a Diósgyőr könnyed, a Pécs minimális különbségű győzelmet aratott.

Az A-csoportban meglepetésre a Szolnok szerzett vezetést Urbin Péter révén a 13. percben, a szünet előtt azonban Bognár István büntetőből elért góljával egyenlített a DVTK. A második játékrészben már jobban futballoztak a diósgyőriek, és három újabb góllal (Takács Tamás kétszer, Bacsa Patrik egyszer talált be) megfordították a találkozót, 4–1-re nyert a hazai csapat.Szolnok szerzett vezetést Urbin Péter révén a 13. percben, a szünet előtt azonban Bognár István büntetőből elért góljával egyenlített a DVTK. A második játékrészben már jobban futballoztak a diósgyőriek, és három újabb góllal (Takács Tamás kétszer, Bacsa Patrik egyszer talált be) megfordították a találkozót, 4–1-re nyert a hazai csapat.

Az F-csoportban végig uralta Kaposvár elleni mérkőzését a Paks. Gévay Zsolt és Bor Dávid egy-egy találatával a szünetre kétgólosra hízott a vendégek előnye. A második félidőben Kesztyűs Barna és Bartha László is eredményes volt, és bár a csereként beállt Vermes Krisztián szépített, így is 4–1-re nyert a Paks.

A H-csoportban a Pécsi MFC a 33. percben Márkvárt Dávid tizenegyesből szerzett góljával vezetett a Soroksár ellen – egészen a 66. percig. Ekkor Kovács Dániel egyenlített, de a mérkőzés vége előtt Rácz Ferenc találatával megnyerte a meccset a Pécs.

A többi találkozóról ide kattintva olvashat bővebben.

LIGAKUPA
2. FORDULÓ
A-CSOPORT
Diósgyőri VTK–Szolnoki MÁV 4–1
(Bognár I. 38. – 11-esből, Takács T. 61., 87., Bacsa 77., ill. Urbin 13.)

F-CSOPORT
Kaposvári Rákóczi–MVM-Paks 1–4 (Vermes 85., ill. Gévay 7., Bor 45., Kesztyűs 55., Bartha 79.)

H-CSOPORT
Pécsi MFC–Soroksár 2–1
(Márkvárt 33. – 11-esből, Rácz 83., ill. Kovács D. 66.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik