Vidi: „Megérdemelt a sikerünk és a továbbjutásunk"

Vágólapra másolva!
2012.10.16. 18:57
A labdarúgó Ligakupa C-csoportjának ötödik fordulójában a Videoton hazai pályán Haraszti Zsolt duplájával 2–0-ra legyőzte a másodosztályban szereplő ZTE-t. A lefújás után Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője megérdemelt győzelemről és továbbjutásról beszélt, míg a vendégeket irányító Preisinger Sándor a kétgólos vereség ellenére is elégedett játékosai teljesítményével – olvasható a vidi.hu-n.

Paulo Sousa (Videoton): – Megérdemelten nyertünk a ZTE ellen, hiszen a mérkőzésen mi dolgoztunk ki több gólhelyzetet, s kettőt sikerült is értékesítenünk. A vendégeknek egy igazán nagy lehetősége volt a második félidő elején. Ma vegyes csapattal léptünk pályára, így nem mindig volt a legtökéletesebb a kommunikáció a játékosok között, de a mérkőzés egészét figyelembe véve elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Megérdemelten jutottunk tovább a csoportból. Paulo Sousa (Videoton): – Megérdemelten nyertünk a ZTE ellen, hiszen a mérkőzésen mi dolgoztunk ki több gólhelyzetet, s kettőt sikerült is értékesítenünk. A vendégeknek egy igazán nagy lehetősége volt a második félidő elején. Ma vegyes csapattal léptünk pályára, így nem mindig volt a legtökéletesebb a kommunikáció a játékosok között, de a mérkőzés egészét figyelembe véve elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Megérdemelten jutottunk tovább a csoportból.

Preisinger Sándor (ZTE FC): – Óriási különbség van a mostani kettő nullás vereség és a múlt heti kettő nullás vereség között, és ezt a srácoknak is elmondtam az öltözőben. Elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, jobb csapattól szenvedtünk vereséget, de így ki lehet kapni. Az döntött, hogy a Videotonban több kreatív játékos van, mint nálunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik