Ligakupa: kikapott a Loki, 7-et vágott a Csákvárnak a Honvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 17:48
A Ligakupa második fordulójában a 16 órától kezdődő mérkőzéseken az NB I-es csapatok közül vereséget szenvedett a Debrecen és a Puskás Akadémia FC. A Nyíregyháza és a Honvéd viszont könnyedén nyert.

Az A-csoportban a Nyíregyháza Sándor István, Szécsi Márk és Rubus Tamás egy-egy találatával 3–0-ra nyert a Cegléd ellen. Nyíregyháza Sándor István, Szécsi Márk és Rubus Tamás egy-egy találatával 3–0-ra nyert a Cegléd ellen.

A B-csoportban nagy meglepetésre győzött a Békéscsaba a bajnokságban is bukdácsoló Debrecen otthonában. A vendégek Kertész Tamás góljával megszerezték, Vólent Rolandéval növelték előnyüket. A Loki Mészáros Norbert találatával szépített a szünet előtt, a második félidőben azonban Vólent újra megzörgette a hálót. A 81.percben Dalibor Volas góljával ismét csökkentette hátrányát a DVSC, de egyenlíteni már nem tudott: 3–2-re nyert a Békéscsaba.

Gólzáporos találkozó volt a D-csoportban a Honvéd–Csákvár mérkőzés, Bobál Gergely négy, Szabados Krisztián, Gazdag Dániel és Andrea Mancini egy-egy alkalommal talált be, a vendégek részéről Molnár Tibor, Sötét Dávid és Kocsis Gábor volt eredményes; 7–3 lett a vége.

A H-csoportban a Puskás Akadémia 2–0-s vereséget szenvedett a Szigetszentmiklóstól, Kollega Krisztián és Földi Máté talált be.

A többi találkozóról ide kattintva olvashat bővebben.

LIGAKUPA
2. FORDULÓ
A-CSOPORT

Nyíregyháza Spartacus–Cegléd 3–0 (Sándor I. 44., Szécsi 50., Rubus 69.)

B-CSOPORT
DVSC-Teva–Békéscsaba 2–3 (Mészáros N. 35., Volas 81., ill. Kertész 18., Vólent 21., 65.)

D-CSOPORT
Budapest Honvéd–Csákvár 7–3 (Bobál G. 11., 51., 52., 68., Szabados 20., Gazdag 42., Mancini 62., ill. Molnár T. 23., Sötét 65., Kocsis G. 72.)

H-CSOPORT
Puskás Akadémia FC–Szigetszentmiklós 0–2 (Kollega K. 70., Földi M. 91.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik